Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Miercuri, 24 ianuarie, Ministrul Culturii în dialog cu turdenii pe grupul de facebook Turda Merge Mai Departe

Administratorii grupului de facebook Turda Merge Mai Departe au pus în practicvă o nouă iniţiativă. “Dl Ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu, răspunde turdenilor, Miercuri,  24 Martie 2021, de la ora 16, pe grupul de Facebook Turda Merge Mai Departe” anunţă administratorii grupului de pe reţeaua de socializare.

Iată informarea apărută în spaţiul public:

La sfârșitul anului trecut vă anunțam că echipa #TurdaMergeMaiDeparte invită factori importanţi implicaţi în diferite domenii de activitate să răspundă unor întrebări legate de perioada actuală și că primul care a răspuns atunci pozitiv la demersul nostru realizat prin Ioana Curelariu era Ministrul Culturii, Dl. Bogdan Gheorghiu. Am adunat întrebări de la turdenii care au dorit să se implice în acest proiect și Ioana le-a transmis Dlui Ministru. Au fost întrebări despre trecerea la autoritățile locale a fostelor cinematografe de stat, despre finanțarea actelor culturale, despre schemele de ajutor financiar pentru operatorii culturali afectați de pandemie, despre Codul Patrimoniului Național aflat pe masa de lucru al Ministerului, l-am întrebat dacă are în plan o vizită la Turda, și altele. În total au fost 18 întrebări. Am bucuria să vă anunț că veți putea asculta și citi răspunsurile Dlui Ministru #BogdanGheorghiu Miercuri, 24 Martie 2021, de la ora 16, pe grupul de Facebook Turda Merge Mai Departe. Mulțumim mult Domnului Ministru că, deși are agenda încărcată, și-a găsit timp pentru a răspunde întrebărilor noastre! Mulțumesc încă o data Ioana Curelariu pentru implicarea ta!