Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Concert cameral al Filarmonicii “Transilvania” pe scena Teatrului Naţional “Aureliu Manea”

Filarmonica de Stat „Transilvania” din Cluj Napoca revine la Turda în data de 9 februarie 2021 de la ora 19,00 la Teatrul Național „Aureliu Manea”.

Concertul cameral va fi susținut de cvintetul de suflători ( Raluca Ilovan - flaut, Bence Háaz - oboi, Răzvan Poptean - clarinet, Cristian Avram - fagot, Ion Marina-Uifălean – corn ) și cvintetul de alămuri ( Gabriel Gyarmati - trompetă, Iosif Sătmărean - trompetă, Gabriel Cupșa -corn, Robert Benke - trombon, Alexandru Corlan – tubă ) alături de solistul Zoltán Réman - saxofon și  invitatul  Dorin Pop - percuție.

Programul cuprinde:

  • Modest Mussorgski
    Selecţiuni din ”Tablouri dintr-o expoziţie” (aranjament de Joachim Linckelmann)
  • Scott Joplin
    ”The Entertainer”
  • Lew Pollack
    ”That’s a Plenty” (aranjament de Steve Cooper)
  • Bill Holcombe
    ”Blues Concerto pentru saxofon alto şi cvintet de alămuri”
  • George Gershwin
    ”Summertime” (aranjament de John Glenesk Mortimer)
  • Paul Desmond
    ”Take Five”
  • George Gershwin
    ”Love is Here to Stay” (aranjament de Bill Holcombe) 

Accesul publicului la concert se face pe baza invitațiilor care se pot obține de la Casa de Cultură Turda, telefon 0264/311980.

Evenimentul se va desfăşura la Teatrul Național “Aureliu Manea” cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege şi cu un număr limitat de spectatori.

Casa de Cultură Turda