Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

„O cameră” - one-woman show în premieră la TNAMT

După spectacolul „Conu` Leonida față cu reacțiunea„ - regia Jakab Muriel Manea, care a avut premiera în data de  21.01.2021, TNAMT vă propune o nouă premieră, spectacolul one-woman show - „O cameră”.

Textul spectacolului este dramatizat și regizat de către Luana Hagiu, o tânără care a absolvit Facultatea de Teatru și Film Cluj-Napoca, în clasa regizorului Alexandru Nica. Scenografia spectacolului a fost realizată de Andreea și Philippe Strineholm, ilustrația muzicală de Bogdan Tiutiu, iar din distribuție face parte Grațiela Bădescu.

„Pornit de la eseul "O cameră doar a ei", scris de Virginia Woolf, o figură marcantă a modernismului literar al secolului XX, prin spectacolul "O cameră" descoperim o altă față a societății și a literaturii. O față care ne arată, îmbinând umorul cu simplitatea, perspectiva feminină asupra femeilor din literatură. Fragmente dintr-un discurs din zilele noastre se împletesc cu o povestire a unor zile din secolul trecut, când, printre mese de prânz și pahare cu vin, Virginia Woolf însăși ne povestește procesul prin care scrie o prelegere numită "femeile și ficțiunea". Ea are o cameră doar a ei, unde nu o deranjează nimeni, și crede că asta le lipsește femeilor: camerele proprii. "O cameră" ne vorbește despre importanța acestui spațiu separat, despre dificultățile și câștigurile femeilor, despre a aprecia puținul pe care îl ai atunci când alții nu au.” – Luana Hagiu, regizor.

Spectacolul va avea loc joi, 28.01.2021, de la ora 19.00, în Sala Studio. Bilete puteți achiziționa accesând următorul link: https://www.tomtix.ro/evenimente/9008-o-camer-premier . Rezervări la tel. 0264 311 952

Vă așteptăm cu drag!