Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Dacă e duminică, e seară de film la TNAMT

Cea de-a doua jumătate a lunii septembrie ne aduce două proiecții de film în curtea Teatrului Național  Aureliu Manea. În colaborare cu Atelier de Film și Asociația Follow Art, vor fi organizate două evenimente în 20 și 27 septembrie.

În 20.09 de la ora 20.00, vom urmări „Soții de militari”, un film britanic de comedie/dramă din 2019 regizat de Peter Cattaneo, după un scenariu de Rosanne Flynn și Rachel Tunnard. Având 5 nominalizări la premiile BAFTA, filmul spune o poveste care inspiră și care impresionează prin forța prieteniei, a dragostei și a sprijinului în vreme de razboi. În timp ce partenerii lor de viața luptă în Afganistan, câteva femei se reunesc și formează un grup ce devine unic. Ele organizează primul cor al soțiilor de militari, ce reușesc, printr-o forță comună, să se ajute una pe cealaltă și să treacă astfel prin unele dintre cele mai grele momente ale vieții lor.

Cea de-a doua proiecție va fi „Loving Vincent”/ „Cu drag, Van Gogh”, în data de 27 septembrie, de la ora 20.00.  Vincent van Gogh a murit la vârsta de 37 de ani, lăsând în urmă peste 2000 de tablouri. Regizoarea poloneză Dorota Kobiela, împreună cu câștigătorul premiului Oscar, britanicul Hugh Welchman, au co-regizat un film cum nu s-a mai făcut sau văzut până acum, fiind primul film de lung metraj care folosește pictura ca tehnică de animație.  Filmul a câștigat 14 premii și are 48 de nominalizări.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Pentru rezervări puteți suna la numărul: 0264 311 952

Bilete online: „Soții de militari” : https://www.tomtix.ro/evenimente/8860-soii-de-militari-proiecie-de-film , „Loving Vincent” : https://www.tomtix.ro/evenimente/8861-loving-vincent-proiecie-de-film .

Vă așteptăm cu drag la film!