Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Caravana PATRIOȚI ÎN EUROPA vine la Cluj și la Turda

AUR
Typography

Candidații Alianței AUR la alegerile pentru Parlamentul European vor fi prezenți la discuții directe cu cetățenii și cu reprezentanții mass media.

Christian Terheș, Ioana Ramona Bruynseels și  Gheorghe Piperea vor fi însoțiți de marea majoritate a candidaților pentru Europarlamentare.  În premieră în politica românescă, Alianța AUR a lansat candidații cu un an înainte pentru a fi verificați și analizați de către toți românii. Oameni de vârf în domeniile lor de activitate, cu un palmares profesional impresionant,  familiști și credincioși, sunt total opusul Baronilor și Greilor politici sprijiniți de Servicii care au fost trimiși de marile partide în Parlamentul European.

Partidul Republican este unul dintre aliații AUR și își asumă rolul de partener puternic și serios și va participa în număr mare la cele trei evenimente de sâmbătă.

Va invitam să participați și dumneavoastră la întâlnirea cu candidații!

Vom lupta pentru o Românie cu drepturi depline în Uniunea Europeană, pentru Spațiul Schengen și pentru demnitate și respect.

Dumnezeu să ocrotească România! ❤️ Doamne ajută tuturor românilor!