Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Doi membri ai USR Turda ocupă posturile de vicepreședinți ai USR Cluj

USR
Typography

Sâmbătă, 29 iunie, a.c., la Cluj Napoca au avut loc alegerile pentru Biroul Județean al USR Cluj. Cu acest prilej s-a ales componența organelor de conducere, arbitraj și control.

Filiala USR Turda a avut o prezență activă, un număr ridicat de turdeni susținându-și colegii care au candidat pentru un loc în Biroul Județean.

Rezultatul a fost unul foarte bun pentru filiala Turda, doi dintre membri săi vor fi prezenți în Biroul Județean: Alexandra Nistor (58 voturi) și Ciprian Rigman (57 voturi) vor ocupa posturile de vicepreședinți ai USR Cluj. Biroul Județean are următoarea structură: 1 președinte, 8 vicepreședinți și 6 membri.

Îi felicităm pe Alexandra și pe Ciprian pentru rezultatul obținut și le dorim mult succes în activitatea viitoare!

Emil Turdean
Președinte USR Turda
01.06.2019