Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Radu Chirilă, noul preşedinte USR Cluj. Turdeanul Ciprian Rigman, cooptat în conducerea judeţeană

USR
Typography

În acest weekend, în USR Cluj s-au desfășurat alegeri interne după ce mandatul conducerii a ajuns la termen. 

Filiala a fost condusă până acum de Cătălin Sălăgean, care a reușit să treacă filiala USR din Cluj prin alegerile europarlamentare, prezidențiale, locale și parlamentare, și printr-un mandat foarte aglomerat și dificil. 

În urma votului, Președintele nou ales al organizației județene este Radu Chirilă, de profesie avocat, ce a condus anterior Comisia Națională de Arbitraj a partidului, iar Biroul Județean este format din 14 membri.

Noua echipă are o bună reprezentativitate între filialele din județ, cooptând colegi din zona metropolitană, precum Maria Rodilă (Apahida), Marius Todoran și Mihai Vădan (Florești) precum și din unele municipii din județ: Dej, prin Alexandrina Harangus și Alina Meșter, Turda, prin Ciprian Rigman, și Gherla, prin Carol Szasz

George Trif a condus filiala municipală Cluj-Napoca a USR până la momentul alegerilor de sâmbătă, iar atât Alexandra Oană cât și Vlad Cristian au făcut parte, în trecut, din biroul municipal Cluj-Napoca. În noua echipă de conducere este și Mihai Goțiu, membru al Biroului Național USR. Elena Muscă, în prezent consilier județean, Simona Varga și Cătălin Sălăgean completează echipa.

"Doresc să le mulțumesc colegilor care mi-au acordat această onoare. Ne așteaptă o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere organizatoric, care vine pe fondul implementării actului de guvernare. Filiala Județeană USR Cluj este una puternică, cu oameni valoroși care au proiecte concrete ce pot aduce plus-valoare actului de guvernare. Ne vom implica cât mai mult în actul de guvernare, fie că vorbim de cel local sau de la nivel național." a declarat Radu Chirilă. 

Reamintim că sâmbătă au avut alegeri și în organizația municipală USR Cluj-Napoca, unde membri USR au decis să îi acorde lui Iakob Attila un mandat de Președinte al filialei.

USR este angrenat în procesul de fuziune cu PLUS în acest moment, însă acest lucru nu va împiedica echipele locale de a se concentra asupra implementării programului de guvernare.