Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Se aud zgomote înfundate de sub pragul electoral: Cozmin Saşa îi cere demisia lui Remus Lăpuşan

PRo
Typography

Preşedintele Pro România Câmpia Turzii - Cozmin Saşa - îi cere demisia lui Remus Lăpuşan, nemulţumit de rezultatul formaţiunii politice la cel mai recent scrutin, rezultat care i-au poziţionat pe cei de la Pro România în postura de a privi uşile parlamentului doar pe dinafară.

Iată nemulţumirile şi poziţia preşedintelui Pro România Câmpia Turzii, Cozmin Saşa:

Stimați cetățeni ai județului Cluj! La alegerile parlamentare din 6 Decembrie, Partidul Pro Romania nu a obținut voturile necesare depășirii pragului electoral de 5% pentru a accede in Parlamentul României!
La nivel județean, sub conducerea lui Remus Lăpușan a obținut un scor sub rezultatele de la alegerile locale!
Un om politic care vrea sa aibă succes, trebuie sa țină seama de trei parametrii fundamentali:
1. Notorietatea-însușirea de a fi cunoscut de cât mai multă lume
2. Încrederea pe care o au oamenii in respectivul politician și
3. Intenția de vot, care depinde de primele două.
Dacă după 25 de ani, un om politic cu notorietatea lui Remus Lapusan, care a fost tot timpul in prima linie - ba președinte la organizatia de tineret a PSD, director la AJOFM, președinte la organizatia județeana a PSD timp de aproape 10 ani, director la o societate de asigurări de anvergură europeană, membru in board-ul TransGaz, consilier local, lider de grup in consiliul Județean aproape opt ani, obține 3,5%, înseamnă ca are o problemă de ÎNCREDERE! Și nici nu este de mirare ca nu este credibil, atâta timp cât el, un îmbuibat al sistemului propovăduiește social-democrația in județul Cluj. Mai mult decât atât, a încercat sa îmi vâre pe gât echipa looserilor lui Petre Pop, la care eu ar fi trebuit sa ii validez trândăvia, nemunca, impostura, scandalul cu masoneria și concediul de paternitate!Remus Lapusan!!! Poporul nu te vrea! Nici nu te iubește! De aceea, in numele organizației Pro Romania Câmpia Turzii îți cer imperativ doua lucruri:
1. In cel mai scurt timp posibil sa prezinți in fața colegilor o balanța cu veniturile și cheltuielile pentru toate fondurile utilizate in ambele campanii electorale ,însoțite de documente justificative și
2. Să dai dovada că ești un om de onoare și ai curaj, sa îți asumi acest eșec dezastruos și sa îți prezinți DEMISIA din toate activitățile politice, pentru ca oricum ești degeaba.
Cozmin Sasa
Președinte Pro Romania Câmpia Turzii

Dar să nu-i uităm cum în vară candidau de mână...