Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

P.N.Ț.C.D. Turda trimite voluntari acasă la Iuliu Maniu

PNŢCD
Typography

Dacă vă pasă, doriți și puteți vă așteptăm cu drag ca VOLUNTAR. Noi asigurăm transportul din Cluj sau Zalău la Bădăcin, alături de masa și cazarea la cort.

O serie de voluntari poate acționa alături de meșteri timp de o săptămână - de duminica seara până sâmbăta seara - începând cu data de 25.07.2016. Vom avea patru astfel de serii.

Voluntarii vor ajuta la refacerea casei marelui om politic țărănist, IULIU MANIU, de la Bădăcin , Sălaj. Informații și înscrieri la tel. 0745 308 021.

Voia bună e bonus! Vă așteptăm!

Președinte P.N.Ț.C.D. Turda
Ignat Alexandru

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS