Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

P.N.Ț.C.D. Turda propune oameni de calitate pentru Consiliul local Turda

PNŢCD
Typography

P.N.Ț.C.D. Turda se prezintă și la aceste alegeri locale, pentru a propune alegătorilor o listă de candidați la Consiliul local, onești și care nu au mai ocupat funcții publice, dornici de  a munci pentru Turda și locuitorii săi.

Lista de candidați pentru Consiliul local este deschisă de  președintele PNȚCD Turda, prof. Alexandru Ignat, care a declarat, referitor la viitoarele alegeri: „P.N.Ț.C.D. Turda își face datoria de onoare față de simpatizanții săi și se prezintă cu capul sus și la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Este o perioadă grea pentru toată lumea, însă viața merge înainte iar partidul nostru propune tineri și doamne de perspectivă, oameni de calitate, alături de turdeni cu experiență, toți demni de a fi aleși în funcția de consilier local al municipiului Turda. Sperăm să arătăm concetățenilor, că noi, echipa P.N.Ț.C.D. Turda, am luat în serios opțiunea de a ne implica , cu sprijinul vostru, în dezvoltarea în bine a urbei noastre. Dacă doriți să vă implicați în proiectul P.N.Ț.C.D. Turda pentru Consiliul Local, veniți alături de candidații P.N.Ț.C.D. Turda. Este șansa noastră să ne aducem aportul la îmbunătățirea calității vieții și transformarea orașului într-un loc cât mai atrăgător, atât pentru turiști, cât, mai ales, pentru cei care îl locuiesc”, transmite  președintele P.N.Ț.C.D. Turda, Alexandru Ignat.

Candidații Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (P.N.Ț.C.D.) la Consiliul Local  Turda pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 sunt următorii:

 1. Ignat Alexandru
 2. Nistor Claudiu
 3. Popa Ionuț Radu,
 4. Răzvan Grec
 5. 5 Soporan Mihaela
 6. Adi Nicolae
 7. Rotaru Sorinel
 8. Ionescu Adrian
 9. Cătinaș Grigore
 10. Ionescu Alina
 11. Nemeș Emil
 12. Rațiu Mihai
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS