Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, Dec
131 New Articles

ONESTITATE!

ALDE
Typography

Stimate domnule candidat Cristian Matei, îmi pare rău că recurgeți la orice modalitate de atac și denigrare a contracandidaților dumneavoastră și dezinformați cetățenii Turzii prezentând informații false și materiale eronate.

În ceea ce mă privește, vă spun că sunt un om onest și corect și un politician de modă nouă care își respectă angajamentele și își respectă adversarii politici. În susținerea celor afirmate de mine mai sus doresc doar să vă aduc aminte câteva lucruri: 

  • În acest mandat 2012-2016, ca parte din USL cât și din următoarea majoritate parlamentară, am fost un deputat activ și implicat, având o prezență de peste 99% în Parlament și susținând toate proiectele și demersurile care au avut doar efecte pozitive în țară. Și aș menționa că în acest mandat România a ieșit din recesiune și s-a stabilizat puternic având cea mai mare creștere economica din Europa, s-au făcut corecții pozitive la pensii și salarii, s-a dublat alocația la copii, s-a redeschis o parte dintre școlile și spitalele închise în mandatul anterior și poate cel mai important este că s-a scăzut TVA-ul la 9 % la alimente și la 20%  TVA- ul de bază.  În toată această perioadă, la nivel național am fost un partener onest față de conducerea partidului dumneavoastră.  
  • Pe plan local vă spun că la Europarlamentare unde candidat la Turda a fost doamna Corina Crețu de la PSD, am adunat 1000 de semnături și mi-am făcut datoria în campanie fără să cer nimic. Colega dumneavoastră, Corina Crețu  este acum  în Parlamentul European iar eu m-am ales doar cu atacuri din partea dumneavoastră. 
  • La Prezidențiale am susținut candidatul PSD, domnul Victor Ponta și de asemenea am adunat 1000 de semnături, făcându-mi din nou datoria de partener  în mod onest, indiferent de convingerile pe care eu personal le aveam și indiferent de opinia prietenilor mei sau a societății civile. 

Am prezentat doar câteva elemente care dovedesc ca îmi respect parteneriatele și angajamentele. În relația mea cu PSD  atât la nivel central cât și la nivel local nu am blocat niciodată proiectele convenite în comun. Și la aceste alegeri locale, alianța  electorală de la Cluj Napoca pentru susținerea în comun ALDE-PSD a candidatului independent Octavian Buzoianu, a stat în semnătura mea. 

Cum răspundeți dumneavoastră la onestitatea și corectitudinea mea?

  • L-ați adus în Turda pe Ionuț Geană și ați creat ziarul scris și online Turda Manifest. Un jurnalist neacceptat de comunitatea jurnaliștilor profesioniști, implicat în nenumărate scandaluri și care niciodată nu respectă deontologia profesională. Acum trei luni domnul Geană m-a invitat la o cafea și mi-a povestit cum l-ați finanțat să îl atace pe Tudor Ștefanie crezând ca eu nu am să candidez. Datorită faptului că sunt candidat la rândul meu ați dat ordin de atac și asupra mea. 
  • Ați pus interlopi turdeni să atace, să denigreze și sa facă plângeri penale contracandidaților dvs. Nu puteți nega acest lucru pentru că știu toți colegii dvs. de partid care sunt foarte nemulțumiți de faptul că i-ați pus pe interlopi la loc de cinste iar la petrecerea PSD le-ați pregătit celor doi și însoțitorilor lor, masa specială jignindu-vă astfel toți colegii de partid.
  • Ați creat pagini false de Facebook și grupuri de prieteni pe Facebook pentru a ataca ceilalți candidați și pentru a duce în eroare electoratul. 
  • Pamflete Turdene și Turda Adevărată vă aparțin si le folosiți pentru a face batjocură de candidații care vă încurcă.
  • Dar dacă toate aceste acțiuni josnice de denigrare și defăimare a celorlalți candidați sunt atacuri la persoană, prin cea mai amplă acțiune de atac la imaginea Turzii ați creat TURDA REALĂ  pe care ați sponsorizat-o pentru a fi difuzată în țară și străinătate, făcând un imens deserviciu de imagine orașului nostru. Și vă spun că niciodată nu o să vi se ierte acest lucru. La Turda sunt multe de făcut și multe probleme de rezolvat dar datorită dvs. cei care doresc să viziteze Turda și cauta detalii pe internet găsesc aceste filmulețe Turda Reala difuzate de dvs. în întreaga lume. 

De curând ați difuzat materiale false prin care ați dorit să-mi creați o imagine negativă și prin care pretindeți ca Irimie Mircea este vinovat de neîmplinirea programului de administrare al Turzii propus pentru acest mandat 2012-2016. 

Domnule Cristian Matei, probabil ca ați uitat că datorită dvs. și a majorității pe care ați organizat-o și coordonat-o,  nu eu am fost viceprimar în acest mandat la Turda. În acest mandat eu sunt deputat în Parlamentul României. 

Dar văd că uitați și faptul că în acest mandat dumneavoastră ați fost cel care ați coordonat timp de trei ani, majoritatea constituită cu PP -DD și ați pus conducerile de la Salina Turda, Compania de Apa Arieș și Domeniul Public. Sau așa cum vă plăcea să spuneți tuturor, dumneavoastră ,,CONDUCEAȚI ORAȘUL"!

Așa că, în mod sigur în cea mai mare măsură, neîmplinirile și nerealizările Turzii din mandatul 2012-2016 vi se datorează dvs. 

Domnule Cristian Matei, renunțați la aceste răutăți și încercați sa fiți mai bun. Nu mai atacați si nu mai denigrați pe nimeni dar mai ales nu mai încercați sa faceți dosare penale nimănui.  O carieră politică sau administrativă nu se construiește în acest mod. Aveți alături de dvs. oameni frumoși  si colegi deosebiți.  Învățați cum să deveniți un adevărat LIDER pentru ei. 

Domnule Matei, aveți o familie deosebit de frumoasă și vă doresc să vă bucurați împreună de sănătate, fericire și împliniri. 

Întotdeauna cu respect față de dumneavoastră, vă doresc succes și vă asigur că eu, Mircea Irimie nu am nici o pagină sau profil fals pe Facebook,  că nu am înființat platforme sau grupuri prin care să atac nici un candidat. Și sunt dispus să mergem împreună la detectorul de minciuni însoțiți de toată presa turdeană, pe cheltuiala mea.

Candidat ALDE la funcția de Primar al Municipiul Turda,
Deputat, Mircea Vicențiu IRIMIE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS