Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Candidaţii ALDE la primăriile Turda şi Câmpia Turzii se lansează pe 18 mai la CSA

ALDE
Typography

Potrivit unui comunicat de presă transmis de ALDE, mirecuri, 18 mai, Restaurantul CSA din Turda găzduieşte, cu începere de la orele 16.00, lansarea oficială a candidaţilor Mircea Irimie pentru Primăria Turda şi Radu Hanga pentru primăria Câmpia Turzii.

"Evenimentul de lansare în cursa electorală a celor doi candidați, va avea loc în prezența  lui Călin Popescu Tăriceanu - copreședinte ALDE și președinte al Senatului României, Daniel Constantin - copreședinte ALDE și deputat în Parlamentul României, Steluța Cătăniciu - prim-vicepreședinte ALDE, copreședinte ALDE Cluj și deputat în Parlamentul României și Cristian Cosmin - secretar general adjunct ALDE, coordonator de campanie la nivel național", se mai arată în acelaşi comunicat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS