Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Scrisoare deschisă a deputatului/candidatului Mircea Irimie

ALDE
Typography

Stimate domnule candidat, continuaţi! Nu vă opriţi! Arătaţi tuturor cine sunteţi şi cum doriţi să câştigaţi funcţia de Primar al Municipiului Turda.

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre a trecut.  Am postit timp de 7 săptămâni, m-am rugat seara şi dimineaţa, m-am spovedit şi m-am împărtăşit. Am încercat şi să fiu mai bun şi mai apropiat de toată lumea. 

Dar în această perioadă am fost mereu denigrat şi atacat. Oameni care o viaţă întreagă nu au avut grija mea, au găsit dintr-o dată mult interes în ceea ce mă priveşte. 

Cine sunt aceşti oameni? Un aşa zis jurnalist venit de la Cluj, care în nici un caz nu face cinste acestei nobile profesii şi care a început să fie sancţionat  de  instanţă cu sume considerabile datorită lipsei de profesionalism şi a atacurilor şi defăimarii din presa pe care o administrează.  

Şi un alt personaj mai mult decât dubios, care de peste 20 de ani stă rezemat în coate în barurile din oraş. Un om fără profesie  şi fără o ocupaţie şi de care nu se leagă absolut nici un lucru bun în această lume, care s-a  trezit din întunericul în care îşi petrece viaţa, să blameze şi să denigreze un Primar şi un Deputat, care de foarte mulţi ani sunt în slujba comunităţii. 

Sunt oameni care niciodată nu au dăruit în jurul lor, care nu şi-au adus un minim aport în comunitatea turdeană, lipsiţi de iniţiativă şi implicare şi care niciodata nu au iniţiat sau sprijinit vreun proiect în ceea ce priveşte arta sau  cultura, sportul sau educaţia sau în domeniul social si administrativ.

Dar dacă aceşti oameni cu firea slabă sunt doar în interesul malefic al banului, cel mai trist este că sunt în slujba unui personaj care a postat şi afişat  urări în postul Paştelui pozând într-o persoană smerită dar care pe de altă parte are o atitudine deloc onorabila. 

Stimate domnule candidat, nu cred că turdenii vor în funcţia de Primar un om şmecher, abil şi versat, expert în manipulări şi jocuri de culise.

Eu cred că turdenii vor un Primar harnic şi devotat, care să se implice cu energia şi spiritul său pentru comunitate, care să dezvolte strategii şi proiecte. Un Primar  care să dăruiască şi să susţină,  nu să profite şi să aserveasca intereselor personale. Un Primar credincios şi omenos care să meargă la biserică cu drag şi credinţă tot timpul, nu doar în campanie electorală. 

Stimate domnule candidat, comportamentul şi caracterul dumneavoastră vă descalifică totalmente pentru funcţia de Primar!

Caracterul onest mă obligă să urez succes tuturor celor înscrişi în cursa electorală, inclusiv dumneavoastră, domnule candidat şi închei având deplină încredere în maturitatea electoratului turdean şi în capacitatea acestuia de a-şi alege lideri care să-i reprezinte. 

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS