Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primul eveniment organizat de către tinerii turdeni, membrii ai partidului Social Democrat va avea loc pe data de 8 martie

PSD
Typography

Tinerii sunt schimbarea pe care o dorim cu toţii în societate, astfel că Partidul Social Democrat organizează în data de 08.03.2020, începând cu ora 16:00 la Pensiunea Edy primul eveniment dedicat tinerilor din anul 2020.

Acest eveniment îşi propune să determine tineretul să identifice problemele prezente în societatea turdeană, să reflecteze asupra impactului politicii la nivel local şi cum se pot folosi politica drept instrument prin care să  creeze o schimbare reală în societatea turdeană. Evenimentul este dedicat tuturor tinerilor turdeni, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani, indiferent de pregătirea profesională a acestora. Scopul activităţii este de a orienta viitoarele activităţi ale organizaţiei de tineret pentru a acoperi nevoile câtor mai mulţi tineri din societatea turdeană.

Evenimentul este organizat de Preşedintele Organizaţiei de Tineret Turda, Ciocan Patricia, împreună cu Preşedintele Partidului Social Democrat filiala Turda, Ciortea Răzvan.

Încurajăm tinerii să depăşească starea de pasivitate şi să contribuie activ la dezbateri, iar în urma acestora să găsească împreună o metodă prin care problemele identificate pot fi rezolvate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS