Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

PSD Turda consideră nulă hotărârea de dizolvare a organizaţiei locale turdene a partidului

PSD
Typography

Printr-un comunicat de presă transmis public azi, 31 octombrie 2019, organizaţia municipală Turda a Partidului Social Democrat aduce anumite precizări privind documentul adoptat de BPJ Cluj al PSD, anume hotărârea 40/30.10.2019.

Iată care sunt precizările aduse de PSD Turda:

  • Documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019, semnat de președintele organizației PSD Cluj, în numele Biroului Permanent Judetean PSD Cluj, este un document nestatutar.
  • Biroul Permanent Județean PSD Cluj nu a fost convocat în mod statutar, iar o astfel de decizie de dizolvare a Biroului Organizației Locale Municipale PSD Turda nu intră în atribuțiile Biroului Permanent Județean PSD Cluj.  

Raportat la considerentele prezentate mai sus, Organizația Locală a PSD Turda consideră documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019 prin care se dizolvă Biroul Organizației Locale Municipale PSD Turda ca fiind un document NUL.” se mai arată în comunicatul transmis de social-democraţii turdeni.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS