Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

TSD Turda a oferit mărţişoare de 1 martie

PSD
Typography

Cu ocazia primei zile a primăverii calendaristice, tinerii social-democraţi din Turda au dorit să aducă puţină bucurie în sufletele doamnelor şi domnişoarelor.

Astfel, cu ocazia datei de 1 martie, mai mulţi tineri membri ai TSD Turda au împărţit 300 de mărţişoare turdencelor atât în zona centrală a municipiului cât şi în zona Materna.

O perioada plină de bucurie, speranța pentru mai bine, optimism și bunătate! Sărbătorim împreuna primăvara cu tot ce aduce ea mai bun și frumos!” şi-au încheiat informarea tinerii social-democraţi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS