Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Deputatul PSD Cluj Cristina Burciu a participat la seminarul OFSD “Activitatea parlamentară, implicare şi răspundere în procesul de elaborare a legilor”

PSD
Typography

Deputatul PSD Cluj Cristina Burciu a participat vineri și sâmbătă la seminarul „Activitatea parlamentară, implicare şi răspundere în procesul de elaborare a legilor”, organizat la Sinaia de OFSD, în parteneriat cu Fundaţia Friedrich Ebert (SPD Germania).

Reuniunea femeilor social democrate a avut drept scop aprofundarea cunoaşterii activităţii parlamentare, exemple de bune practici prezentate de colegele experimentate, dezvoltarea relaţiilor interpersonale şi promovarea spiritului de solidaritate în susţinerea problematicilor feminine.

„Pe parcursul celor două zile ale seminarului au fost abordate teme precum Iniţiativa legislativă, proceduri legiferare; Misiune şi valori în activitatea parlamentarului; Organizarea  cabinetului, relaţia cu alegatorii, Programul de guvernare al PSD, implicare şi răspundere în aplicarea acestuia. Sunt convinsă de utilitatea acestei întruniri, cu atât mai mult cu cât PSD are foarte multe doamne aflate la primul mandat în Parlament, fiind nevoie de unitate şi solidaritate. Este important ca femeile social democrate să dea dovadă de o coeziune unitară în tot ceea ce avem de făcut, atât în plan politic, cât şi parlamentar, pentru a contribui determinant la reuşita programului de guvernare, dar şi la elaborarea unor legi bune pentru viaţa românilor”, a subliniat deputatul Cristina Burciu.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina Burciu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS