Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Bucurii în Miercurea Mare pentru două familii nevoiaşe din Turda | VIDEO

PSD
Typography

Sărbătorile pascale sunt primite, de fiecare, după posibilităţi. Astfel, fiecare aşteaptă cum poate - mai fericit sau mai puţin fericit - sărbătoarea Învierii Mântuitorului, sărbătoare de bucurie pentru toată creştinătatea.

Poate şi de aceea social-democraţii turdeni s-au gândit să aducă puţină bucurie în sufletele a două familii nevoiaşe din Turda.

Astfel miercuri, reprezentanţi ai filialei turdene a partidului s-au deplasat la două adrese din municipiul Turda pentru a duce pachete pentru două familii lipsite de posibilităţi.

Grupul celor care au făcut deplasarea a fost format din câţiva membrii ai partidului, împreună cu consilierii locali Iuliana Sămărtinean şi Paul Năstase, alături de preşedintele filialei turdene - primarul Cristian Matei - şi preşedintele organizaţiei de tineret, Gianina Matei.

Prima deplasare a fost pe strada Constructorilor, la familia Husmezan care locuieşte într-un apartament mic dintr-un bloc de pe strada Constructorilor. Femeia - în vârstă - care trăieşte împreună cu fiul său are grave probleme de sănătate pe care nu şi le poate trata din mai multe motive (alte probleme de sănătate avute anterior - preinfarct, accident vascular cerebral).

Din păcate şi fiul femeii are anumite probleme de sănătate, fiind încadrat într-un grad de invaliditate, iar amândoi se descurcă cum pot, principala obligaţie a fiului este să aibă grijă şi să o ajute pe mama lui.

A doua deplasare s-a făcut pe strada 22 Decembrie 1989, la familia Calo. Aici, o femeie în vârstă de 40 de ani îşi ducea viaţa în grija mamei sale după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pentru extirparea unei tumori de la sân. Situaţia femeii nu s-a îmbunătăţit, nu la o lungă perioadă de timp apărând alte tumori pe care la momentul de faţă nu le mai poate opera având în vedere alte probleme de sănătate cu care se confruntă.

Aşadar, cum spuneam, la momentul de faţă femeia, care are un fiu licean, este în grija mamei sale împreună cu care şi locuieşte.

Ambele cazuri se află în evidenţele Serviciului Public de Asistenţă Socială Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS