Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Mesajul deputatei PSD Cristina Burciu pentru alegătorii turdeni

Cristina Burciu

PSD
Typography

Am primit ieri rezultatul numărătorii finale a voturilor exprimate de cetățeni la alegerile parlamentare prilej cu care doresc vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată de a mă vota ca reprezentantul dumneavoastră în Parlamentul României, un vot care nu înseamnă doar o validare într-o funcție ci, consider eu, un vot pentru pentru un viitor mai bun, pentru o altfel de politică, pentru rezolvarea problemelor comunității și ai oamenilor ei indiferent de opțiunile lor politice.

În 11 decembrie, românii au ales exact așa cum le-a dictat rațiunea și sufletul, așa cum au considerat că este mai bine pentru ei, familiile și comunitățile lor. Vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere și mesajele de încurajare, îi mulțumesc, de asemenea, președintelui organizației PSD Turda Cristian Matei pentru încrederea pe care mi-a acordat-o și pentru susținerea necondiționată, și nu în ultimul rând echipei mele din Turda dar și colegilor din Câmpia Turzii și Cluj pentru  implicare și colaborare. 

Am dus o campanie pozitivă iar discursul meu a fost bazat pe prezentarea unor soluții clare  și a programului economic al partidului pe care îl reprezint. După cum am mai afirmat, consider că politica trebuie făcută pentru oameni, iar motivul pentru am aderat la un partid de stânga este pentru că am dorit să fac ceva pentru comunitatea unde trăiesc iar activitatea mea politică s-a concentrat întotdeauna în jurul oamenilor și comunității. Fiecare cetățean și fiecare familie care muncește din greu trebuie să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la educație de înaltă calitate și servicii medicale performante. Viziunea PSD le spune românilor să aibă încredere că pot face parte din clasa de mijloc.

Privesc acest mandat și urmatorii patru ani din viața mea, în care voi reprezenta județul Cluj în Camera Deputaților, cu mult optimism dar și cu responsabilitate. Am arătat că am avut rezultate în guvernarea PSD 2012-2015, de la salarii și pensii mărite pe baza creșterii economice, la redeschiderea spitalelor închise. Cu sprijinul dumneavoastră vom avea din nou rezultate, pentru că românii ne-au oferit încă o dată  încrederea lor. Vă mulțumesc tuturor!

Cu respect și prețuire,
Cristina Burciu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS