Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Comunicat de presă: Cum rezolvăm problemele din sistemul de sănătate?

PSD
Typography

Programul economic al partidului din care fac parte a definit ca fiind prioritare aspecte cum ar fi crearea de locuri de muncă, creșterea veniturilor, relaxare fiscală pentru angajați, pensionari și firme, mai puțină birocrație, reducere TVA general la 18%, mai mulți bani la buget din fonduri europene, fondul de dezvoltare și investiții. 

Politica de stânga înseamnă mai mult decât protecţie socială. Înseamnă în primul rând progres, înseamnă creștere economică și dezvoltare durabilă a societăţii, înseamnă locuri de muncă și inovaţie, educaţie, sănătate, cultură. șanse egale pentru toţi. Eu cred  în egalitatea de șanse, în valorile democrației, în dreptul la proprietate și în libertate, în fiecare român și în România, într-un învățământ finanțat de stat, într-un sistem de sănătate subvenționat de stat, cred în reducerea diferențelor  între grupurile sociale. Cred că responsabilitatea socială nu este pomană, ci expresia solidarității dintre oameni, că mediul înconjurător este un bun pe care trebuie să-l lăsăm generațiilor viitoare iar protecția lui este un obiectiv important, cred că este nevoie de comerț etic și echitabil, bazat pe dialog și transparență, în promovarea multiculturalismului și a egalității de gen.

În ceea ce privește rezolvarea problemelor din sistemul sanitar, pacientul trebuie să devină prima prioritate a reformei din Sănătate! 

Cum rezolvăm problemele din sistemul de sănătate?

  • sistem de sănătate în slujba pacientului 
  • anularea creșterii prețului la medicamente 
  • ieftinirea medicamentelor inovative 
  • dotarea unităților sanitare 
  • dezvoltarea capacității de răspuns pentru Serviciile de Ambulanță și SMURD
  • finanțare în funcție de nevoile reale ale pacientului 
  • acces la medicamente pentru toți pacienții
  • 8 spitale regionale noi, până în 2020 
  • asigurarea medicamentelor pentru TOȚI pacienții din programele naționale 
  • reabilitarea și modernizarea infrastructurii existente
  • programe profilactice pentru copii, debirocratizarea accesului la tratament
  • noi programe naționale de sănătate publică

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul: www.indraznestesacrezi.ro 

Documentul poate fi consultat aici: http://www.indraznestesacrezi.ro/documente/5.Sanatate.pdf

Cristina Burciu
Candidat PSD la funcția de deputat în Parlamentul României

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS