Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Declaraţii după vot: Petre Pop, candidat PSD la Primăria Câmpia Turzii | VIDEO

PSD
Typography

Cel cunoscut ca city manager (sau administrator public) al municipiului Câmpia Turzii, Petre Pop - candidat pentru funcţia de primar al muncipiului Câmpia Turzii din partea PSD - a votat la una din secţiile de votare amenajate la Şcoala Gimnazială "Avram Iancu" din Câmpia Turzii.

Petre Pop a venit însoţit de doi-trei colegi, dar şi de partenera sa de viaţă împreună cu care, nu de mult timp, are un copil.

După ieşirea de la urne Petre Pop a declarat că a votat atât pentru schimbare, cât şi pentru continuitatea unor proiecte, a votat pentru o politică pozitivă în municipiu, o politică pentru oameni.

Iată ce altceva a mai declarat Petre Pop:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS