Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Comunicat: Suntem SCHIMBAREA pe care o căutăm!

PSD
Typography

Turdenii au nevoie de proiecte concrete, au nevoie de soluţii pentru problemele lor. Demagogia şi promisiunile electorale,atacurile la persoană şi minciunile trebuie să înceteze. 

În 5 iunie hotărâm direcţia oraşului nostru, împreună decidem pe ce drum vom merge timp de 4 ani şi vreau ca peste 4 ani să ne privim în ochi şi să fim mândri cu ce am realizat. Împreună şi doar împreună putem reconstrui Turda! Vă invit să vizionaţi aceste clipuri video pentru a vă familiariza cu câteva din proiectele pe care, împreună cu echipa mea, vi le propunem:

www.mateicristian.ro

Am bătut străzile oraşului nostru, am fost în zone uitate de toţi, am întâlnit oameni calzi şi frumoşi, români autentici, am întâlnit oameni cu multă durere şi frustrare, care sunt sătui de minciuni, de promisiuni deşarte, am întâlnit oameni trişti şi oameni fericiţi... i-am ascultat pe fiecare şi am luat aminte sute, mii de doleanţe pe care trebuie să le împlinim în anii ce vin.

Vreau să multumesc fiecărui turdean care a vorbit cu mine, cu echipa mea şi să le transmit preţuirea noastră. Voi enumera câteva din problemele punctuale ridicate de dumneavoastră de turdeni și cred că acestea trebuie să fie un punct de căpătâi, o biblie, un decalog pentru întreaga clasă politică – de aici, de la oameni trebuie să înceapă guvernarea  Turzii!

Matei Cristian – Pentru Turda. Pentru turdeni. Împreună Reconstruim Turda!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS