Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cupa alegerilor locale la fotbal-tenis

PSD
Typography

- comunicat -
Organizaţia locală PSD Turda a organizat sâmbătă, 21 mai 2016, la baza Santei din Parcul Central, competiţia sportivă "Cupa Alegerilor Locale" la fotbal-tenis.

Câştigătorii au fost următorii:

La proba de simplu

  • Loc I - Roş Nicolae senior
  • Loc II - Roman Romică
  • Loc III - Roş Nicolae junior

La proba de dublu, câştigătoare a fost echipa formată din Roş Nicolae senior şi Roş Nicolae junior iar pe locul secund s-a clasat echipa formată din Bobic Bogdan-Ionuţ şi Adrian Sălăgean. 

"Organizația PSD Turda continuă să se implice activ în acțiuni de promovare și încurajare a sportului și activităților sportive, alături de alte acțiuni din domenii cum ar fi sănătate, educație, cultură sau acțiuni sociale iar prin intermediul acestora ne propunem să contribuim la o viață mai bună a comunității locale" - Cristian Octavian Matei, președinte PSD Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS