Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Mesaj de condoleanţe adresat de PSD Turda

PSD
Typography

Astăzi, 04 mai 2016, am primit cu tristeţe vestea trecerii neaşteptate din această viaţă a profesorului universitar dr. Ioan Haș, Director al Staţiunii de Cercetare - Dezvoltare Agricolă Turda.

Ioan Haș va rămâne în memoria turdenilor pentru eforturile depuse prin munca lui la institut,  iar în memoria mea prin anii petrecuți împreună ca și colegi la Stațiunea de Cercetare. Nu îl vom uita niciodată. În aceste momente de adâncă tristeţe, transmit îndoliatei familii, colegilor și tuturor celor apropiaţi, sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i aibă în pază familia.

Cristian Octavian Matei - Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS