Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Social-democraţii turdeni şi-au prezentat echipa

PSD
Typography

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD Turda, social-democraţii turdeni au prezentat lista de consilieri pentru alegerile locale din 2016.

Aşa cum spunea preşedintele PSD Turda şi candidatul la funcţia de primar, Cristian Matei, deşi va fi prezentată întreaga listă, se vor face referiri doar la primii 12 din lista de 27 de candidaţi.

Aşadar, pe o listă unde media de vârstă este de 39 de ani şi care este formată din numele unor persoane care formează o echipă dinamică şi cu dorinţa de a câştiga alegerile locale, se regăsesc:

 1. Matei Cristian Octavian - licenţiat în informatică cibernetică, absolvent UBB Cluj, master în dezvoltare durabilă, director general Compania de Apă Arieş
 2. Roş Nicolae - licenţiat în ştiinţe politice, juridice şi administrative, master în ştiinţe administrative, în prezent lector universitar dr., avocat
 3. Sălăgean Aron Adrian - subinginer, absolvent UTCN Cluj, consilier tehnic la ALIS Grup
 4. Nemeş Lucian Bogdan - absolvent al UBB Cluj, facultatea de drept, masterat în dreptul european şi dreptul afacerilor, avocat, viceprimar
 5. Pârlea Daniela - UBB, facultatea de matematică, master în matematică, profesor la şcoala Poiana
 6. Stănilă Ovidiu Sebastian - absolvent al universităţii de medicină Cluj, medic primar urolog la Regina Maria Cluj şi Policlinica Oprişani
 7. Crişan Sorina Mihaela - facultatea de ştiinţe economice UBB, economist
 8. Năstase Paul - absolvent USAMV Cluj, inginer, şef sector amenajări spaţii verzi la CAA
 9. Sămărtinean Iuliana Maria - absolventă a facultăţii de psihologie şi ştiinţe ale educaţiei, UBB Cluj, profesor la grădiniţa socială
 10. Pasc Daniela - facultatea de ştiinţa şi tehnologia alimentelor Cluj, masterat în acelaşi domeniu, doctorand şi profesor la "Dr. Ioan Raţiu"
 11. Dediu Dorina - absolventă şi licenţiată a facultăţii de drept UBB, avocat
 12. Burciu Cristina - absolventă a facultaţii de ştiinţe economice Cluj, economist, director economic la CAA Turda
 13. Moldovan Mihaela Diana
 14. Joldeş Mircea Traian
 15. Vlad Horea Mihai
 16. Hada Gabriela
 17. Ghig Emil
 18. Curşeu Ovidiu Flaviu
 19. Roman Cornel Romică
 20. Cozea alina Loredana
 21. Sükösd-Ghiliftoiu Eugen
 22. Sălăgean Andreea Ioana
 23. Arkosi Lia
 24. Hudrea Cristina Maria
 25. Paven Mircea
 26. Cocus Gabriel Florin
 27. Pap Răzvan Cristian

Despre cei aflaţi pe listă, Cristian Matei spunea că sunt persoane tinere, care au muncit şi care au expertiză fiecare în domeniul său.

Întrebat despre posibilele criterii care au stat la baza întocmirii listei - listă pe care, în afară de Lucian Nemeş, UNPR este reprezentat şi de avocat Dorina Dediu - preşedintele PSD Turda spunea: "Din primele 12 persoane de pe listă, şase sunt femei. Am ţinut să existe o promovare deosebită a femeii, am ţinut cont de vâstă, de calificarea în domeniul care lucrează fiecare. Avem pe listă şase femei şi trei tineri până la 30 de ani, în rest sunt persoane în general până în 45 de ani. Este o echipă unită cu care vrem să câştigăm alegerile la Turda".

Mărturisind că au mai existat şi discuţii privind întocmirea listei, Cristian Matei adăuga: "Am ţinut cont de notorietatea fiecăruia în zona în care locuiesc sau unde lucrează fiindcă e foarte important ce au aceşti oameni în spate, cât electorat au în spate, cât electorat pot determina să-i voteze pe ei sau formaţiunea politică".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS