Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Petre Pop vrea să-i ia locul lui Radu Hanga la Câmpia Turzii | VIDEO

PSD
Typography

Social-democraţii din Câmpia Turzii au anunţat joi, 14 aprilie, într-o conferinţă de presă care sunt intenţiile lor privind persoana pe care o desemnează să ocupe scaunul de primar al municipiului.

Astfel, după ce au format o echipă în mandatul 2012-2016, drumurile lui Petre Pop (actual administrator public la Câmpia Turzii) şi ale lui Radu Hanga (actual primar PSD la Câmpia Turzii) par să se despartă din moment ce PSD Câmpia Turzii a hotarât ca persoana care să intre în lupta electorală pentru scaunul de primar din partea social-democraţilor este petre pop.

Potrivit lui Remus Lăpuşan - preşedinte al organizaţiei judeţene Cluj a PSD - ar fi existat mai multe discuţii cu actualul primar şi diverşi analişti ar fi constatat un trend descendent al actualului primar, motiv pentru care social-democraţii au preferat să aibă o nouă opţiune în persoana unui nou candidat. De această dată este vorba de Petre Pop.

Atât Remus Lăpuşan cât şi Petre Pop  menţionau că nu există regrete şi că nu condamnă în niciun fel modul în care s-a realizat colaborarea cu actualul primar, ba chiar au scos în evidenţă realizările pe care primarul PSD Radu Hanga le-a avut, împreună cu echipa social-democraţilor, la nivelul municipiului Câmpia Turzii.

Alături de Remus Lăpuşan şi Petre Pop, la conferinţa de presă erau prezenţi şi preşedintele şi vicepreşedintele UNPR Câmpia Turzii, anume Cristian Costea şi Cristian Maior, cei doi fiind de faţă în contextul în care PSD Câmpia Turzii tocmai anunţa o alianţă cu UNPR Câmpia Turzii pentru localele din 5 iunie 2016.

Această alianţă vine în urma unei încercări anterioare nereuşite a PSD Câmpia Turzii de a realiza o alianţă electorală cu ALDE Câmpia Turzii. Ba chiar Remus Lăpuşan ştia că a doua zi, 15 aprilie, în cadrul unei conferinţe de presă, Radu Hnga urma să fie anunţat drept candidatul ALDE pentru Primăria Câmpia Turzii.

Cum ar veni, dacă PSD Câmpia Turzii n-a reuşit o alianţă cu Alde Câmpia Turzii, se pare că primarul Radu Hanga a reuşit să facă această alianţă, din moment ce urma să fie anunţat drept candidatul ALDE pentru un nou mandat de primar, lucru pe care l-am şi menţionat în cadrul conferinţei de presă şi care a stârnit amuzamentul celor prezenţi.

Totuşi, preşedintele PSD Cluj este atât de convins de nereuşita lui Radu Hanga şi de trendul descendent al acestuia încât, din perspectiv unora care nu concep să aibă un procent mai mic de 33-34% la Câmpia Turzii - şi care vor, astfel, un număr de 6-7 consilieri locali - la momentul la care a fost întrebat ce se va întâmpla în cazul în care Radu Hanga va obţine mai multe voturi decât Petre Pop, Remus Lăpuşan a spus că aşa ceva este imposibil.

În cuvântul său, pe de altă parte, Petre Pop considera: "eu zic că avem experienţa necesară, am implementat o serie de proiecte care au creat dezvoltare la nivelul municipiului pe diferite domenii de activitate", candidatul Petre Pop asigurând că se doreşte continuarrea proiectelor deja începute şi vorbind chiar de o strategie care se întinde pe următorii aproape zece ani, adică până undeva în 2025.

De asemenea, Petre Pop s-a referit şi la faptul că sunt avute în vedere divesele categorii sociale, inclusiv vârstnicii, pentru care sunt gândite proiecte privind asistenţa medicală sau un serviciu de transport public în comun, prioritatea majoră fiind, spunea Petre Pop, locurile de muncă şi, deci, popularea parcului industrial, la fal cum importantă a fost considerată "deblocarea probelemlor cu Reiff", unde nu există atât de mulţi investitori pe cât s-ar fi scontat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS