Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Flori pentru doamne şi domnişoare de la PSD Turda

PSD
Typography

Acţiunea anunţată de PSD Turda pentru data de 8 martie a avut loc, aşa cum se stabilise, cu începere de la orele 9.30, în dimineaţa zilei de marţi, 8 martie 2016.

Florile au fost ingredientul principal al acţiunii demarate şi derulate de PSD Turda în zona centrală a municipiului Turda, dar nu numai.

Alături de reprezentanţii PSD Turda pregătiţi să aducă zâmbete şi fericire pe chipurile doamnelor şi domnişoarelor au fost şi consilierul Nicolae Roş, dar şi preşedintele PSD Turda, Cristian Matei.

Acţiunea a debutat în zona Catedralei Ortodoxe din Turda şi a continuat în centrul istoric al municipiului, însă reprezentanţii PSD au decis să aibă o acţiune similară şi în zona Materna a municipiului Turda.

Cum era şi de aşteptat, acţiunea a fost un bun prilej pentru social-democraţii turdeni pentru a oferi, cu acest prilej, al zilei de 8 Martie, mulţumiri femeilor pentru tot ceea ce reprezintă ele.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS