Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

Remus Lăpuşan: "La Turda n-o să se facă groapă de gunoi"

PSD
Typography

Prezent la Turda în cadrul unei conferinţe de presă organizate de filiala turdeană a Partidului Social Democrat, Remus Lăpuşan, preşedinte al organizaţiei judeţene Cluj a PSD, a fost solicitat să ofere un răspuns privind situaţia deşeurilor la nivel judeţean.

Convingerea pesedistului clujean era că la Turda nu o să se facă o groapă de gunoi, aşa cum se vehicula la un moment dat.

De asemenea, remus Lăpuşan spunea că întreaga situaţie care în responsabilitatea celor reuniţi acum în PNL, asta în contextul în care proiectul a fost început la momentul la care pedelistul Alin Tişe era preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, a fost continuat de penelistul Horea Uioreanu apoi de penelistul Mihai Seplecan, cel care avansase ideea unei gropi de gunoi la Turda.

Adăugând că la momentul de faţă există premisele desfăşurării unei licitaţii, pesedistul Remus Lăpuşan rămâne la convingerea că "cei din PNL Cluj trebuie să răspundă pentru situaţia respectivă".

În plus, Remus Lăpuşan rămâne la ideea potrivit căreia, până la rezolvarea situaţiei, cei care au de pierdut cel mai mult sunt cetăţenii municipiului Cluj-Napoca şi cetăţenii din judeţul Cluj, în general.

Referitor la eventualele cheltuieli cu penalităţile de plătit pentru neînscrierea în parametri de colectare a deşeurilor, tot Remus Lăpuşan spunea atât că au existat discuţii şi cu "agenţia de mediu regională" şi cu "cei de la minister" cât şi că "Încă nici nu am fost aşa de serios luaţi în vizor pe partea de fineţe la gestionarea deşeurilor".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS