Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Noi măsuri concrete pentru comunitățile vulnerabile din Turda

PSD
Typography

Partidul Social Democrat Turda, prin intermediul președintelui Răzvan Ciortea, continuă activitățile de susținere și sprijin a comunităților vulnerabile din orașul nostru.

Dacă acum trei zile le-am adus paturi, saltele și pături, astăzi a venit momentul să aducem în comunitățile de rromi pachete personalizate cu alimente.

Peste 8 tone de alimente, dintre cele mai diversificate: ulei, conserve de fasole, gulaș în conservă, gem, dulceață, supă la plic , orez sau conserve cu crenvurști au fost împachetate pentru fiecare gospodărie în parte.

Gălețile în care au fost așezate alimentele sunt cu capac și robinet, astfel încât turdenii noștri să le poată folosi, la nevoie.

De asemenea am distribuit prelate speciale pentru cei care au afectat acoperișul, pături și încălțăminte.

"Sprijinul față de semeni nu se arată doar în campania electorală sau pentru a câștiga capital politic. Pe om îl ajuți când are nevoie. Știm că nu este foarte mult, pe termen lung, dar atunci când ți-e foame, o conservă sau un litru de ulei face diferența.
Fac apel la toți preoții din parohiile turdene să identifice familiile aflate în dificultate pentru a încerca să le acordăm și lor sprijinul necesar.
Mulțumesc în mod special, Andrei Brie președine al fundației Prison Fellowship România, pentru acest sprijin consistent”, declară domnul Răzvan Iulian Ciortea, președintele PSD Turda.

Astfel de acțiuni vor continua, în cât mai multe zone vulnerabile din Turda.

Biroul de presă PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS