Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Fri, Jun
100 New Articles

Pe surse: Cordoş şi Cuibus, în lupta electorală la Cluj

PSD
Typography

Alexandru Cordoş şi Valentin Cuibus par să fie cei doi pe care social-democraţii clujeni îi trimit în lupta electorală la vârful judeţului şi al municipiului Cluj Napoca.

În urma unei şedinţe a social-democraţilor care s-a încheiat nu cu mult timp în urmă la Cluj-Napoca s-a agreat ca cei doi menţionaţi să fie candidaţii social-democraţilor pentru şefia Consiliului Judeţean Cluj (Alexandru Cordoş) şi pentru fotoliul de primar al municipiului (Valentin Cuibus).

Valentin Cuibus a fost cel care până nu demult a deţinuut funcţia de inspector şcolar general al IŞJ Cluj, până la încheierea contractului de management, contract care nu a mai fost reînnoit de ministerul educaţiei.

La rândul său, Alexandru Cordoş a reprezentat social-democraţii clujeni inclusiv în Senatul României şi, după o buclă pe la PRU, iată, revine la fosta formaţiune politică chiar în postura de candidat.

De asemenea, Alexandru Cordoş este şi un susţinător al organizaţiei PSD Turda, de care a fost relativ aproape inclusiv când aceasta era condusă de actualul primar Cristian Matei, candidatul PNL, de această dată, la funcţia de primar al Turzii.

Mai rămâne ca mâine să aibă loc şedinţa CEx-ului clujean ca cei doi să fie validaţi în mod oficial drept candidaţi.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS