Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
116 New Articles

PNL Turda a lansat un sondaj de opinie. „Turdenii decid viitorul orașului!”

PNL
Typography

PNL Turda vă invită să vă implicați și să indicați prioritățile Turzii, participând la campania de consultare propusă de noi. Vă punem la dispoziție un sondaj de opinie, un scurt chestionar, prin intermediul căruia aveți posibilitatea de a semnala problemele cu care vă confruntați în cartierul în care locuiți, să vă exprimați părerea despre activitatea administrației locale, cât și cu privire la aspectele pe care le considerați prioritare la nivel local.

Invităm turdenii să participe la schimbarea în bine a comunității din care fac parte, îi încurajăm să își comunice părerea despre activitatea administrației locale și care consideră că sunt problemele care nu au încă o rezolvare.

Sondajul este anonim, iar datele furnizate de participanții la acest sondaj nu sunt publice.

Sondajul este disponibil la următorul link: https://poll.app.do/turda-raspunde-2020

Biroul de Presă - PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS