Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primarul Tör priveşte cu încredere alegerile din iunie 2016 | VIDEO

PNL
Typography

La finalul mandatului 2012-2016 primarul comunei Luna - Laurenţiu Tör - a dorit să mulţumească celor din Primăria Luna chiar dacă a mărturisit că iniţial a fost circumspect privind colaborarea pe care o va avea, în calitate de primar, cu angajaţii instituţiei.

În discuţia pe care am avut-o cu primarul comunei Luna cu mai bine de o săptămână înainte de alegerile din iunie 2016, primarul s-a declarat nemulţumit de lipsa de colaborare cu vicepr8imarul Aurel Giurgiu - fost contracandidat în 2012 - edilul menţionând: "nu e o bucurie ca un viceprimar să nu te ajute, dar trebuie să ştie lumea că n-am fost ajutat de viceprimar aşa cum a promis. Vor apărea mlte comentarii pe tema asta, dar trebuie să spun adevărul".

Apoi, mulţumind oamenilor din comună pentru îngăduinţa lor pentru că primarul nu a reuşit să facă în comună chiar tot ce şi-a promis, Laurenţiu Tör recunoştea că nu a fost neaprat preocupat de a-şi face campanie electorală la modul asiduu, cele două întâlniri cu cetăţenii pe care le-a avut considerând că îi sunt suficiente.

Iar dacă recunoştea că, poate, pe parcursul mandatului a mai făcut şi greşeli, Laurenţiu Tör a dorit să precizeze că unele din neajunsuri au existat şi din cauză că în primărie nu a găsit ceea ce se aştepta să făsească. "N-am putut să rezolv anumite probleme pentru că m-am confruntat cu altele în primărie şi atunci am pus apa, străzile şi canalizarea înaintea celorlalte lucrări pe care mi le-am propus eu prin programul meu", mai spunea Laurenţiu Tör.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS