Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Liberalii plusează cu Tetarom V la Luna, pentru Câmpia Turzii | VIDEO

PNL
Typography

Conferinţa de presă a PNL Câmpia Turzii care a avut loc miercuri, 25 mai la sediul liberalilor din municipiu avea de transmis mesaje clare: actuala administraţie a municipiului este habarnistă şi doar liberalii sunt cei care pot rînvia speranţa, motiv pentru care neapărat trebuie aleşi: Alin Tişe la consiliul Judeţean, Dorin lojigan la Câmpia Turzii şi Laurenţiu Tör la Luna.

Observând reindustrializarea municipiului ca fiind proiectul cel mai important al candidatului Dorin Lojigan la funcţia de primar, liberalul Cristian Haiduc spunea: "am văzut candidaţi la funcţia de primar care, pe lângă că n-au făcut nimic patru ani de zile, se demonstrează că nici nu înţeleg. Faptul că nişte oameni care au fost în funcţie de conducere ajung să nu înţeleagă ce înseamnă un parc industrial, un cluster industrial este dezastruos şi acest lucru se vede cum a ajuns astăzi Câmpia Turzii".

Pentru a fi şi mai plastic în exprimare, Cristian Haiduc dădea exemplul scăderii preţurilor apartamentelor la jumate faţă de atunci când Alin Tişe era preşedinte al Consiliului Judeţean. Dacă Haiduc îmbracă acest aspect în scăderea valorii agoniselii unui om, pe de altă parte acest exemplu poate fin interpretat şi prin prisma faptului că Haiduc nu ţine cu oamenii care acum poate pot să îşi cumpere un apartament, lucru pe care nu-l puteau face când Alin ÂTişe conducea. Este aceeaşi problemă privită dintr-o altă perspectivă, şi nu ce din care, poate , privesc dezvoltatorii imobilieri. Că dacă domnul Haiduc a dat un exemplu, am zis să privim problema şi din alt punct de vedere.

Oricum, consilierul PNL insista că agricultura nu este o şansă, că aşa nu se poate - "prostiile care au venit unii şi acum patru ani de zile useleu' şi-acuma cu să punem  murături şi aşa mai departe sunt nişte prostii, nu au nicio legătură cu realitatea" (aşa vorbeşte Haiduc, dezlânat... noi ce să facem, doar îl cităm...) - şi că e nevoie de reindustrializare, care să se facă pe un teren al comunei Luna.

"Într-o dezbatere electorală am afirmat foarte clar că dorinţa noastră este reindustrializarea municipiului şi am arătat că nedorim acest lucru pentru că împreună cu Consiliul Judeţean şi cu Primăria omunei Luna vom încerca să punem bazele unui par industrial mare, pe o suprafaţă de 40 de hectare de teren. Interpretarea dată de contracandidaţi a fost una absolut jenantă şi neprofesionistă" mai spunea şi dorin lojigan care, apoi, a oferit elemente care să fie atribute în definirea unui parc industrial aşa cum îl vrea PNL-ul.

În completare, primarul Laurenţiu Tör - primarul comunei Luna - adăuga: "acum doi ani am gândit şi am ţinut până astăzi această ştire, pentru că la Luna există o anumită suprafaţă de teren care poate fi alocată pentru această investiţie", edilul făcând referire la faptul că inclusiv la momentul conferinţei de presă există deja investitori dispuşi să vină în viitorul parc industrial, chiar Alin Tişe spunând că unul dintre avantajele zonei este forţa de muncă ce are calificare în diverse domenii.

Dincolo de a aduce în discuţie o hotărâre a Consiliului Judeţean Cluj din urmă cu patru ani (28 mai 2012) care viza tocmai înfiinţarea parcului industrial Tetarom V pe teritoriul comunei Luna, candidatul Alin Tişe la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, nu a pierdut ocazia de a critica actuala administraţie de la Câmpia Turzii, în timp ce vorbea despre viziunea lui Dorin Lojigan de a fi preocupat de locurile de muncă, Alin Tişe fiind convins că liberalii din Câmpia Turzii vor susţine proiectele.

În plus, Tişe vorbea şi despre studii pe care marii investitori le-ar avea, studii care, în opinia candidatului PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, ar fi favorabile zonei Câmpia Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS