Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

La sediul PNL se încondeiază ouă. Şi sunt expuse şi "icoane"

PNL
Typography

Aşa cum nu cintenesc în perioada pre-electorală, liberalii au mai anunţat ceva! De această dată este vorba de marcarea sărbătorilor pascale.

Concret, PNL Turda a transmis un comunicat prin care se face referire la vernisajul expoziţiei de icoane pe sticlă şi a atelierului de ouă încondeiate din sediul PNL Turda, comunicat prin care anunţă:

"Pentru a marca apropierea importantei Sărbători Pascale, PNL Turda și Asociația «Atelier 7+» organizează o expoziție de icoane pe sticlă și un atelier deschis de ouă încondeiate, în stil tradițional. Participă tineri artiști turdeni, coordonați de profesorul Alexandru Picovici. Vernisajul va avea loc la sediul PNL Turda de pe strada Libertății, nr. 8, începând cu ora 16:00. 
Îi așteptăm, cu mare drag, pe iubitorii artelor frumoase din municipiul de pe Arieș."

Era de aşteptat: în vâltoarea transimterii de comunicate prin care să se vadă cât de activ e peneleul Necandidatului, nici nu s-a trecut data vernisajului, aşa că vă invităm ca de acum până în vecie să fiţi prezenţi buluc la sediul PNL Turda şi să întrebaţi în cor: "Da' vernisaju'... vernisaju' unde-i, dom'le?... dicolo era mai concret..."

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS