Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Oamenii cu care se laudă liberalii

PNL
Typography

Recenta conferinţă de presă a liberalilor de la Câmpia Turzii avea, printre obiective, transmiterea către opinia publică a mândriei cu care biroul de conducere al filialei din Câmpia Turzii a PNL se uită la lista cu cei pe care vor să-i împingă în consiliul local cu ocazia alegerilor din 5 iunie.

Hai să nu mai pierdem vremea şi să vă arătăm (inclusiv pentru cei care încă nu ştiţi) cine sunt cei cu care liberalii de la Câmpia Turzii se laudă şi se mândresc:

  1. Lojigan Dorin-Nicolae
  2. Haiduc Ioan-Cristian
  3. Pătruţiu Mihail-Iuliu
  4. Filip Remus
  5. Crihălmeanu Călin
  6. Ghemeş Sabin-Marcel
  7. Varodi Ioan
  8. Antal Iosif-Adrian
  9. Bradu Ovidiu-Dan
  10. Sima Georgiana
  11. Nicoară Emil
  12. Iurian Mihail-Adrian
  13. Socaciu Alexandru Gabriel
  14. Văsie Cătălin Eugen
  15. Căbulea Lucian-Ovidiu
  16. Moldovan Cătălin
  17. Fazacaş Mirela Niculina
  18. Rad Dan
  19. Drăghici Dumitru
  20. Dolha Liviu
  21. Sârb-Porcilă Gheorghe
  22. Moldovan Monica
  23. Rendeş Sergiu-Marius
  24. Lechinţan Ioan-Marian

Nici nu mai ştim ce sinonime să găsim pentru laudele pe care Cristian Haiduc şi Dorin Lojigan le aduceau celor de pe listă sau ce cuvinte să mai găsim pentru a descrie mândria care radia direct din foaia de pe care se citea numele celor din lista electorală.

Aşa am aflat şi noi că cei de pe listă sunt oameni trecuţi prin viaţă, foarte bine pregătiţi, oameni care au demonstrat în timp, Cristian Haiduc fiind cât putea de convins că "e cea mai bună listă care putea s-o dea astăzi municipiul Câmpia Turzii". Astăzi, poate... Dar mâine?...

Pe de altă parte, Dorin Lojigan venea cu asigurări privind seriozitatea tuturor de pe listă.

Apropo: să nu uităm că PNL speră la voturile a 40% din totalul de voturi valabil exprimate. Iar 40% dintr-un total de 19 consilieri înseamnă 7,6, dică opt consilieri locali. La asta speră PNL Câmpia Turzii.

Şi ca să îi şi laude pe unii dintre ei ni se dădeau exemple de reuşită în persoanele lui Dan Rad (locul 15), Monica Moldovan (locul 22) sau călin Crihălmeanu (locul 5). Păi, cum se vede, ni se dădeau exemple de oameni care nici nu "pupă" un loc în consiliul local, cu execpţia, probabil, a lui Călin Crihălmeanu.

Iar dacă PNL speră la 8 consilieri (spuneam că speră, ceea ce înseamnă că pot fi mai mulţi sau mai puţini) înseamnă că ultimul intrat în consiliul local ar fi antal Iosif sau Bradu Dan dacă Dorin Lojigan câştigă scaunul de primar. Păi în acest caz PNL se laudă, în primii opt, cel puţin cu trei foşti pedelişti (asta dacă nu cumva şi Antal Iosif e penelist de rit PDL). Deci atâta poate PNL-ul de la Câmpia Turzii: să se laude cu pedeliştii?

Ba chiar mai mult, oare ştiţi câţi din actualii liberali veritabili şi de mni de cinste, laudă şi mândrie de acum sunt foşi candidaţi pedelişti pe listele din 2012? Da, da, e vorba de acei pedelişti împotriva cărora useliştii de atunci, în frunte şi cu dorin lojigan, urlau cât îi ţinea gura cum au distrus ei ţara şi oraşul. Dar iată că acum sunt fraţi buni, de aceeaşi mamă politică (dreapta) şi se pupă şi se laudă reciproc.

Păi ia uitaţi-vă la lista plină de liberali de valoare de acum şi aflaţi că pe lista PD-L din 2012 au candidat următorii:

  • Rad Dan (pe locul locul 11 - acum pe 18)
  • Sârb-Porcilă Gheorghe (pe locul 12 - acum pe 21)
  • Dolha Liviu (pe locul 13 - acum pe 20)
  • Văsie Cătălin Eugen (pe locul 17 - acum pe 14)
  • Iurian Mihail Adrian (pe locul 23 în 2012 apărea numele Iurian Mihai, deci fie e vorba de aceeaşi persoană cu numele scrise diferit, fie e doar o asemnănare)

Oricum, aceşti liberali veritabili şi demni de laudă de acum sunt cei pe care USL-ul din 2012 - se lăudau unii pe la colţuri - i-ar fi "bătut de i-a ascultat cu urechea" şi împotriva cărora împroşcau cu ce aveau. Dar acum i-au prespălat şi i-au făcut liberali.

Şi să nu trecem peste un alt aspect: Marian Ioan Lechinţan (locul 24 pe lista PNL) este liderul Grupului de Iniţiativă Cetăţenească Sâncrai, în timp ce Lucian Căbulea (locul 15 pe lista PNL) este liderul Grupului de Iniţiativă Cetăţenească Blocuri, grup în care mai este şi Segiu Rendeş (locul 23 pe lista PNL). Da, da, este vorba de acele grupuri de iniţiativă cetăţenească ce se doresc structuri civice care nu fac politică, dar unele au lideri persoane aflate pe listele partidelor politice, deci înregimentate politic.

Ba chiar Lucian căbulea era acel cetăţean cu spirit civic care a venit într-o şedinţă de consiliu local unde a prezentat o petiţie adresată primarului Radu Hanga, petiţie în care 99% erau nemulţumiri legate de Compania de Apă Arieş prezentate într-o şedinţă în care, ca din întâmplare, candidatul PNL Dorin Lojigan avea asupra sa un document referitor tot la Compania de apă pe care l-a scos - ce să vezi? - la momentul oportun, deşi documentul nu avea legătură cu şedinţa.

Da, Lucian Căbulea este acelaşi care, întrebat de Petre Pop, în aceeaşi şedinţă, dacă este membru de partid, s-a bâlbâit şi nu a oferit un răspuns (vezi video la minutul 18.10), ca să-l vedem acum pe lista PNL, adică aceeaşi listă de pe care face parte şi Dorin Lojigan, care avea asupra sa documentul cu pricina, ceea ce poate duce cu gândul că în şedinţă a fost o acţiune concertată.

Şi ştiţi cine este, de asemenea, Lucian Căbulea? Cel care în noiembrie 2013 era cel care se ocupa cu trimiterea persoanelor la cursuri pentru combinatul social. Deh, atunci era omul USL-ului, acum e doar al PNL-ului...

Şi toate astea doar aşa, ca idee, să ştie lumea ce votează în iunie... 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS