Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

“Învăţăturile” lui Tişe (preşedinte de CJ) către colegii săi (liberali) cum că să meargă pe mâna lui Cîţu

Păunel Tişe

PNL
Typography

Preşedintele Consiliului judeţean Cluj - Alin Păunel Tişe - a găsit de cuviinţă să adreseze public un îndemn colegilor săi “liberali” (gilimelele sunt pentru că unii prieteni ştiu de ce) să voteze cam pe principiul “că ca Cîţu nu găsim” (cu o eventuală completare gen “altul mai trainic şi mai frumos”)...

Cu precizarea că Alin Păunel Tişe este liberal de rit pedelist, iată cum i s-a împăunat în spaţiul public îndemnul pentru “coledzi”:

A sosit momentul de răscruce al deciziei de susținere pentru unul dintre cei doi candidați la președinția PNL: Ludovic Orban, actualul președinte, vs. Florin Cîțu, premierul României.
Am criticat în trecut atât pe fostul premier Ludovic Orban, cât și performanța precară a unor miniștri ai actualului guvern.
Mi-am exprimat rezervele față de coruperea competiției electorale prin abdicarea de la principii, obediență servilă, lupta meschină pentru putere și privilegii.
Am anticipat erodarea în percepția publică a imaginii PNL.
Este timpul să spunem STOP, sa lăsăm în urmă certurile sub-urbane interpersonale, scandalul și să reunificăm energiile partidului pentru a ne concentra toate eforturile pentru rezolvarea problemelor reale ale țării și implementarea reformelor promise.
Romanii au așteptări mari de la noi, iar în ultimele luni i-am dezamăgit profund.
Am așteptat să văd cele două moțiuni propuse pentru a-mi exprima susținerea.
Am ales moțiunea viitorului!
Îmi exprim susținerea fermă pentru candidatura premierului Florin Cîțu și a moțiunii sale, România Liberală.
Aceasta aduce suflul nou, necesar pentru însănătoșirea economiei și creșterea responsabilității guvernării față de cetățeni.
Și cel mai mult, creează premisele pentru reformarea PNL, partid care pentru a exista este obligatoriu a se reforma!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS