Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Plusvaloarea data Consiliului Local Campia Turzii de consilierii Miscarii Populare este o gluma

Diverse
Typography

Şi asta nu e o glumă! Adică afirmarea faptului că plusvaloarea dată de consilierii MP Consiliului Local Câmpia Turzii ar fi o glumă, nu este o glumă. Şi asta, din surse cât se poate de credibile!

În speranţa că nu v-aţi plictisit deja de cât de mult am pomenit de Mişcarea Populară Câmpia Turzii cel puţin în ultimele 24 de ore, menţionăm doar că aceste "pomeniri" îşi au rostul lor: izvorul nesecat de inadvertenţe nu trebuie ignorat, ci amuzamentul trebuie să se adape necontenit de la acesta.

De data aceasta i-a venit rândul să gafeze lui Horaţiu Bretoiu (fost pedelist), actualmente reprezentant al Mişcării Populare în forul deliberativ de la Câmpia Turzii de când cu Ordonanţa de Guvern care a permis aleşilor locali să-şi pecetluiască cu propria inteligenţă destinul politic în baza căruia vor să fie judecaţi de posteritate.

Deja ştiţi că MP Câmpia Turzii s-a poziţionat într-o oarecare precampanie electorală şi a început să frăgezească la Consiliul Local Câmpia Turzii pe la toate încheieturile acestuia.
După ce a spus că e cel mai slab Consiliu Local pe care l-a avut municipiul de la Revoluţie încoace, preşedintele MP Câmpia Turzii, Marian Morar, şi-a dat seama că sunt şi doi mepişti în forul deliberativ local de la Câmpia Turzii şi şi-a mai îndulcit tonul.

Când i-a venit rândul la cuvânt lui Horaţiu Bretoiu, ce spune acesta? Păi continuând cumva ideea croşetată de Marian Morar, Horaţiu Bretoiu spunea, cu referire la acel Consiliu Local foarte slab: "Dacă eu cu Cornelia (n.r.: Cornelia Pantea, fostă pedelistă, actualmente mepistă, de când cu aceeaşi Ordonanţă de Guvern) suntem în Consiliul Local, deja am dat o plusvaloare".

Şi, după amuzamentul pseudosuperior al celor prezenţi, ce spune, imediat, Horaţiu Bretoiu?! Păi că "asta ca o glumă, aşa...".
Cuuum?

Adică Horaţiu Bretoiu spune că prezenţa sa şi a colegei - ca mepişti - în cadrul Consiliului Local Câmpia Turzii dă o valoare forului deliberativ local de la Câmpia Turzii, apoi spune că propria afirmaţie este o glumă? Păi exact aşa spune!

Şi atunci nu bine am spus noi în titlu că plusvaloarea dată Consiliului Local Câmpia Turzii de consilierii Mişcării Populare este o glumă? Păi, ba da! Adică ori suntem logici, ori nu mai suntem (asta ca un fel de perversă de pe târgul Ghiriş - pentru cunoscători).

Sau, altfel spus: la cât de neatenţi sunt aleşii ce vorbe mestecă în gură, trebuie numai doar să stai, să fii atent, şi te distrezi înţelegând ce spun ei când spun ce nu vor să spună de fapt!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS