Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

"Pazea, Turda, ca vine Miscarea Populara, cu Adrian Nap!" | VIDEO

Diverse
Typography

Avertismentul îi aparţine lui Marian Morar, preşedintele Mişcării populare Câmpia turzii, în cadrul unui eveniment desfăşurat duminică, 20 decembrie, la Turda.

Concret, pe 20 decembrie 2015, pentru formaţiunea politică ce se autointitulează Mişcarea Populară de la Turda a fost un moment festiv. De la orele 10.30 a fost inaugurat noul sediu situat pe strada Republicii nr. 15, camera 2, sediu primit de la Primăria Turda prin HCL 240/11.11.2015.

Preşedinţi, membri sau doar simpatizanţi au fost prezenţi azi la evenimentul festiv, eveniment care a debutat cu un moment artistic. Nicoleta Hădărean şi Milena Bandits - coordonate de emil Moldovan - au oferit un recital de colinde tradiţionale româneşti, recital în care, la un moment dat, i-au implicat şi pe cei prezenţi care, de asemenea, au colindat şi ei alături de cele două interprete.

Dar pentru că era şi un moment politic, câteva cuvinte adresate de cei care se află la conducerea filialei formaţiunii păreau oarecum fireşti în contextul dat.

Astfel, mulţumind tuturor celor care s-au implicat în amenajarea noului sediu, Adrian Nap, preşedintele MP Turda, a glumit, spunând că "e un spaţiu mic pentru Mişcarea Populară", în argumentarea momentului de amuzament Adrian Nap amintind de procentul de 10% realizat, la Turda, la europarlamentarele de anul trecut.

Chiar mai mult, Adrian Nap se arăta nu doar optimist, dar şi încrezător: "După două campanii electorale ne-am cam învechit, ne-am cam prins de multe şi în 2016 vom face o treabă bună", preşedintele MP Turda precizând că "Obiectivul nostru este să intrăm cu cât mai mulţi consilieri în Consiliul Local".

În calitate de secretar general al organizaţiei judeţene Cluj a MP, Cristian Iusco, după ce a mulţumit pentru invitaţie, a transmis "Sărbători fericite!" din partea preşedintelui Adrian Gurzău, care nu a putut fi prezent.

"La Turda avem o organizaţie care funcţionează bine, cu un preşedinte bun, care şi-a demonstrat aceste calităţi în cele două campanii electorale pe care le-a trecut, cu cele mai bune rezultate la nivelul judeţului", mai spunea Cristian Iusco în timp ce preşedintele MP Câmpia Turzii, Marian Morar (fost PIN, fost UNPR, de exemplu), era, la rândul său, încrezător în reuşita formaţiunii de la Turda.

"Mă apucă o nostalgie în pragul sărbătorilor de iarnă. Mă duc în spate cu vreo doi ani, când l-am cunoscut pe Adrian Nap la Turda, un băiat extrem de energic, exact profilul de om pe care eu îl doresc să intre în politică" spunea Marian Morar care este convins că "Adrian Nap va face o figură bună la Turda", cu atât mai mult cu cât a dovedit că este capabil la europarlamentare, preşedintele MP Câmpia Turzii chiar îndrăznind un avertisment: "Păzea, Turda, că vine Mişcarea Populară, cu Adrian Nap!".

Nu în ultimul rând, Adrian Nap a anunţat că formaţiunea este pregătită pentru opinia publică, la momentul de faţă fiind deja lansate premisele unei conferinţe de presă pentru începutul lunii februarie, anul viitor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS