Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Social-democratii au adus bucurie copiilor de la gradinita "Casuta Piticilor"

Diverse
Typography

Organizaţia PSD Turda a oferit azi, 3 decembrie, o surpriză plăcută pentru mai mulţi copii de la grădiniţa "Căsuţa Piticilor" din Turda.

În apropierea sărbătorii de Sfântul Nicolae, un grup de copii de la grădiniţa turdeană "Căsuţa Piticilor" - însoţiţi de părinţi dar şi de directorul instituţiei de învăţământ preşcolar - au fost musafirii organizaţiei turdene a partidului Social Democrat.

La sediul de pe strada Libertăţii din Turda micuţii au fost primiţi de Cristian Matei (preşedinte PSD Turda), împreună cu Gianina Ciobanca (preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Turda) şi Dorina Arion (consilier local din partea PSD), alături de cei trei fiind prezenţi şi alţi membri ai organizaţiei PSD Turda.

"Am auzit că sunteţi cei mai buni copilaşi din Micro 3 şi doamna director v-a ales pe voi să primiţi daruri de la reprezentantul Moşului Nicolae. Astăzi Moş Nicolae şi-a trimis o crăciuniţă care va veni imediat şi o să vă dea cadourile", îi anunţa Dorina Arion pe micuţii care aşteptau darurile cu sufletul la gură.

"Am şi eu doi nepoţei, din care unul este de vârsta voastră, are trei ani şi două luni, şi, cu emoţia firească a acestui moment, putem să spunem că de astăzi am intrat în perioada sărbătorilor de iarnă, sărbători care să aducă cât mai multe bunătăţi pentru cei mici, sărbători în care să ştim să dăruim dragoste, să dăruim tot ce putem dărui cu ocazia acestor evenimente care sunt o mare tradiţie a poporului român" spunea şi Cristian Matei.

Mult aşteptata crăciuniţă a venit în bucuria generală a copiilor care aşteptau să primească darurile pregătite pentru ei.

Pe rând, fiecare copil a trecut pe la crăciuniţă şi şi-a ridicat cadoul, unii dintre ei oferind ceva la schimb, fie că era vorba de o poezie, de un cântecel sau o colindă, toate interpretate cu emoţiile fireşti momentului.

Acţiunile PSD Turda continuă pe parcursul acestei luni, următoarea acţiune similară fiind luni, 7 decembrie, cu începere de la ora 10.00 la grădiniţa socială din cartierul Oprişani.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS