Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Actiune TSD Turda de 1 Decembrie

Diverse
Typography

În cursul zilei de 1.12.2015, cu ocazia zilei naţionale a României echipa TSD Turda a dorit să transmită cetăţenilor turdeni bucuria şi mândria de a fi români prin împărţirea de steguleţe cu tricolorul României.

Începând cu ora 10 echipa TSD Turda a pornit spre centrul oraşului şi a împărţit aceste steguleţe cetăţenilor pe care i-a întâlnit pe drum însoţită de o urare de „La mulţi ani!".

În orice zi din an şi oriunde ne-am afla trebuie să fim mândri că suntem români, iar prin această acţiune TSD Turda a dorit să împartă această bucurie şi mândrie tuturor şi să atragă atenţia că trebuie să rămânem uniţi indiferent de ideologii sau opinii de zi cu zi.

La Multi Ani România, La mulţi Ani Români!

Cozea Alina Loredana
Preşedinte TSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS