Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Mar
121 New Articles

1 Decembrie 2015 - Ziua Nationala a Romaniei (comunicat de presa PSD Turda)

Diverse
Typography

Astăzi, 1 Decembrie 2015, sărbătorim Ziua Naţională a României. În această zi aducem un omagiu celor care au desăvârșit, prin patriotismul și jertfa lor, Marea Unire de la 1918, o zi de mare însemnătate pentru istoria noastră. Astăzi sărbătorim unul dintre cele mai importante momente ale istoriei căruia îi datorăm identitatea noastră națională, valorile și spiritul unitar.

Ziua Națională a României reprezintă prilejul de a ne îndrepta gândurile cu recunoștință către înaintașii noștri care au luptat și s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru ca noi să ne bucurăm de existența unui stat puternic, independent, suveran, democratic și liber.

Ca semn al mândriei de a fi român, vă îndemn să arborați steagul național, Tricolorul, simbolul Statului Român, oriunde ați fi, să ne reamintească tuturor, cetățeni ai acestei ţări, de identitatea națională și de faptul că suntem cu toții responsabili de viitorul societăţii româneşti, al țării noastre și al comunităților în care trăim. Să nu ne uităm niciodată tradițiile, istoria acestei țări și calitățile neamului nostru. Este responsabilitatea noastră să transmitem generaţiior viitoare aceste idealuri, în spiritul celor care au animat generaţia Marii Uniri, acelea de a trăi într-o singură patrie. Marea Unire de la Alba Iulia din 1918 semnifică împlinirea idealului românesc de a trăi liberi într-un singur stat naţional unitar.

Ziua de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, este un prilej de mare bucurie și de mândrie că suntem români.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!
La mulți ani, turdeni, oriunde v-ați afla!

Președinte PSD Turda
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS