Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Lucruri bune!

Diverse
Typography

- comunicat -
Partidul Naţional Liberal Turda salută iniţiativa Administraţiei Locale, privind modernizarea centrului istoric al oraşului.PNL este convins că la baza acestui proiect stau dorinţele şi ideile furnizate de către cetăţeni.

Prin urmare, iată, cetăţeanul trimite spre administraţie gândurile, nevoile sale, iar administraţia caută și găseşte soluţii. Un model de colaborare şi comunicare cu societatea civilă care ar trebui să devină permanent!

Ziarele, partidele ar trebui să se ocupe, mai cu seamă, de oraş, de binele locuitorilor şi nu de a crea imagine unui posibil X sau Y candidat la Primărie sau Parlament, nu de a urmări vendete personale, nu de a crea false imagini, dezinformări fără acoperire sau pur şi simplu de a furniza prezenţe jurnalistice lipsite de substanță.

Prima grijă ar trebui să fie dezvoltarea şi modernizarea oraşului. Greşim oare?

În comunicatul Primăriei se afirmă: "Informațiile despre propunerile arhitecților, studiile de evaluare pot fi consultate pe site-ul centrulistoricturda.ro. Turdenii pot face propriile lor propuneri până în primăvara anului următor, fie la sediul Primăriei Turda, fie pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it."

PNL extinde căile de comunicare anunţând posibilitatea de a posta şi pe site-ul pnlturda.ro sau pe facebook-ul tinerilor liberali (TNL Turda), ideile, observațiile şi propunerile cetăţenilor.

BIROUL DE PRESĂ AL PNL TURDA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS