Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Premierul interimar Sorin Cimpeanu poate asigura echilibrul necesar Romaniei

Diverse
Typography

- comunicat -
Conducerea ALDE Cluj salută desemnarea ministrului Educației și Cercetării, Sorin Cîmpeanu, în postul de premier interimar. Reprezentanții ALDE consideră că această alegere constituie o recunoaștere implicită a importanței rolului pe care această formațiune politică îl are în păstrarea echilibrului guvernamental de care are nevoie de România.

"Suntem mândri de faptul că distinsul nostru coleg de partid, domnul Sorin Cîmpeanu, a preluat cârma Guvernului. Chiar dacă rolul său este unul interimar, el subliniază importanța pe care a dobândit-o ALDE în politica românească", a spus președintele ALDE Cluj, deputatul Mircea Irimie.

"Premierul interimar Sorin Cîmpeanu reprezintă cea mai bună soluție pentru a asigura păstrarea politicilor publice care au permis României să aibă o creștere economică remarcabilă. ALDE va milita în continuare pentru susținerea acelor măsuri care conferă forță economiei naționale și care permit afirmarea antreprenorilor și a celor care practică profesii liberale, adică a clasei de mijloc", a declarat președintele ALDE Cluj-Napoca, Leonard Horvath.

Biroul de presă ALDE Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS