Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tinerii liberali turdeni aduna carti pentru diaspora

Diverse
Typography

Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal Turda se alătură demersului iniţiat de către organizaţia naţională de tineret, de strângere a peste 250.000 de cărţi pentru înfiinţarea în diaspora a 10 biblioteci cu literatură românească.

Scopul acestei campanii este acela de a trezi interesul tinerilor şi al copiilor care trăiesc în comunităţile de români din afara ţării, pentru limba şi cultura din România, punându-le la dispoziţie gratuit cărţi în limba română. Tinerii din TNL în general şi din TNL Turda în special susţin promovarea culturii şi a literaturii româneşti. Încercăm să-i ajutăm pe tinerii români din străinătate pentru a nu pierde contactul cu limba română, crescând pe această cale şansele ca ei să revină acasă.

Până în acest moment, TNL Cluj a colectat un număr de 3500 de volume româneşti, cu sprijinul şi amabilitatea clujenilor, cărora le mulţumim şi pe această cale.

Campania de colectare se va finaliza în data de 15 august, moment în care, sperăm sa avem încă 2500 de volume, care vor fi transportate la Bucureşti şi apoi distribuite către cele 10 biblioteci din diaspora (Republica Moldova, Spania, Italia, Franţa).

Cărţile vor fi colectate la sediul PNL, strada Republicii nr. 37, de luni până vineri, în intervalul orar 10-12.

Donatorii care nu au posibilitatea de a transporta cărţile sau dispun de un volum mai mare de carti, sunt rugaţi să-i contacteze pe cei doi copresedinti ai TNL Turda:

Cățănaș Paul – 0740.381.634 sau Pintilie Andrei – 0747.575.102, pentru a facilita transportul cărţilor.

Biroul TNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS