Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

PNL CAMPIA TURZII: La partid nou, comitet local executiv nou

Diverse
Typography

În urma unei şedinţe a noului PNL Câmpia Turzii care a avut loc marţi, 24 martie 2015 a fost desemnat un nou comitet local executiv care să conducă noul PNL Câmpia Turzii rezultat în urma fuziunii dintre vechiul PNL Câmpia Turzii şi vechiul PD-L Câmpia Turzii.

Componenţa noului comitet local a fost comunicată de către cei doi copreşedinţi ai PNL Câmpia Turzii a doua zi, în cadrul unei conferinţe de presă. "Începând de ieri funcţionăm într-o structură nouă, într-un comitet local executiv nou, compus din membrii vechiului PNL, respectiv vechiului PD-L", spunea Dorin lojigan, unul din co-preşedinţi, înainte de a da citire listei cu cei care fac parte din noul comitett local executiv.

Din cei 23 de membri ai noului comitet executiv, nu mai puţin de opt (34,78%) au funcţii de conducere.

Astfel, cei doi co-preşedinţi sunt:
Dorin Lojigan - avocat
Cristian Haiduc - inginer

...iar cei şase vicepreşedinţi sunt:
Ioan Varodi - jurist
Sabin Ghemeş - inginer
Mihail Pătruţiu - inginer
Remus Filip - absolvent de Administraţie Publică
Adrian Antal - economist
Alexandru Socaciu - economist

În afară de cei doi secretari generali - dumitru Drăghici (inginer) şi Cătălin Văsie (jurist) - ceilalţi 13 membri ai noului comitet local executiv al PNL Câmpia Turzii sunt:
Mircea Varga - economist
Gheorghe Sârb - pensionar
Liviu Dolha - economist
Vasile Băginean - inginer
Mihail Iurian - economist
Georgeta Cărăian - profesor
Emil Lascău - tehnician
Dorel Puşcău - inginer
Emil Nicoară - inginer
Dan Bradu - economist
Mirela Fazecaş - jurist
Dan Repciuc - inginer
Lucreţiu Roman - economist

"La aceşti 23 de mebri se adaugă preşedinţii organizaţiilor locale ale tineretului naţional liberal şi ale organizaţiei de femei liberale", mai spunea Dorin Lojigan precizând că această componenţă ar reprezenta "Structura cu care vrem ca în 2016 să câştigăm Primăria şi Consiliul Local".

În opinia celuilalt co-preşedinte, Cristian Haiduc era de părere că "structura este echilibrată atât din punct de vedere a experienţei celor care o compun şi a tinereţii altora, cât şi echilibrată din punct de vedere a profesiilor" şi asta, cel mai probabil, deoarece din noul comitet local executiv al PNL Câmpia Turzii fac parte "oameni cu studii superioare care au demonstrat în viaţă că ştiu să facă ceva şi că pot să îşi aducă un aport în viitor la dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii".

Deşi considera că e prematur să se pronunţe în acest sens, totuşi Cristian Haiduc spunea că dintre cei menţionaţi se va alcătui şi lista cu cei care vor candida pentru funcţiile de consilieri locali la localele din 2016.

Deoarece era de părere că actualul for deliberativ local "este cel mai slab consiliu de când ştiu eu", fostul lider PD-L Câmpia Turzii spunea că, prin propunerile pe care noul PNL le are pentru a ocupa funcţii de consilier local după localele din 2016, "vrem să avem un aport cu oameni de valoare, cu oameni care ştiu ce au de făcut, care pot să aibă iniţiativă şi să şi gândească un proiect general".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS