Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Fri, May
95 New Articles

Primarul Tudor Stefanie nu mai vrea sa fie primar | VIDEO

Diverse
Typography

"Nu voi mai candida în 2016, dar PNL-ul va câştiga alegerile locale" a declarat azi, primarul municipiului Turda, Tudor Ştefănie, într-o conferinţă de presă care a avut loc cu începere de la orele 18.00 la sediul PNL Turda de pe strada Libertăţii.

"Menţionez că astăzi fac pentru prima dată această mărturisire" spunea Tudor Ştefănie cu privire la anunţul pe care urma să îl facă, asigurând, totuşi, că "vom avea variante foarte bune şi sunt convins de acest lucru".

De asemenea, Tudor Ştefănie anunţa că în maxim două luni de zile PNL Turda va avea un program electoral care să fie spups dezbaterii la nivelul municipiului Turda proiectul propunându-şi rezolvarea multitudinii de probleme care aşteaptă rezolvarea.

În paralel cu întinerirea organizaţiei PNL, primarul Turzii este sigur că propunerea pe care peneliştii o au pentru funcţia de primar în 2016 "va fi validată printr-un vot masiv".

Vorbind în perspectivă, primarul Tudor Ştefănie promitea: "vom avea o campanie decentă, cu respectarea tuturor adversarilor, singurul nostru scop va rămâne acela de a găsi soluţii pentru problemele cu care se confruntă Turda şi pentru rezolvarea problemelor socio-economice a municipiului şi nicidecum alte odalităţi de a ieşi în evidenţă".

Întrebat cine este candidatul la care se gândeşte PNL pentru a-l propune ca primar în 2016, Tudor Ştefănie spunea că încă nu se poate vorbi la mod concret de o anume persoană, dar că va exista un sondaj - care va fi aplicat, cel mai probabil, la începutul anului viitor - şi cel care va fi desemnat în urma sondajului va fi candidatul PNL pentru funcţia de primar. Ceea ce ne-a lăsat, totuşi, să înţelegem Tudor Ştefănie a fost că viitorul candidat este mai tânăr, şi că are cel puţin experienţa administrativă pe care o are actualul primar.

Retragerea din postura de viitor candidat pentru un nou mandat de primar a lui Tudor Ştefănie a născut întrebări privind viitorul carierei politico-administrative a actualului primar. Ştefănie s-a ferit să spună că vizează o funcţie în administraţia locală sau judeţeană, dar a asigurat că va rămâne o persoană activă în spaţiul politico-administrativ.

Ce altceva a mai declarat primarul Tudor Ştefănie în conferinţa de presă, puteţi viziona AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS