Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Larisa si Rares - castigatorii celor doua premii de Dragobete puse la bataie de TSD Turda

Diverse
Typography

În contrapartidă la importata Valentine's Day, TSD Turda a găsit de cuviinţă să se aşeze pe valul de românitate şi să vină cu o ofertă pentru îndrăgostiţii turdeni: "Turda iubeşte româneşte!".

"Prin acest eveniment dorim să reamintim românilor, în special tinerilor, semnificaţia Dragobetelui, să subliniem importanța păstrării tradițiilor românești și a faptului că avem propria noastră sărbătoare a dragostei, care merită să primească toată atenţia.", se artăta în comunicatul transmis de TSD Turda anterior evenimentului.

"Turda iubeşte româneşte!" a început marţi, 24 februarie, după orele prânzului în zona pietonală a centrului istoric al municipiului Turda, în apropierea statuii lui Avram Iancu.

Muzică de dragoste, antren, tineri care îşi declarau iubirea, fotografii la inimioara din baloane roşii, concursuri, premii şi momente imortalizate pentru a dăinui peste timp au fost principalele ingrediente preopuse de tinerii social-democraţi turdeni tuturor celor care au vrut să fie părtaşi la celebrarea dragostei în stil românesc.

Pentru a intra în concurs, doritorii aveau de completat câte un bileţel (tichet, să-i spunem?) pe care să îl aşeze într-o urnă.

În paralel, cuplurile care doreau să se fotografieze la inimioara din baloane primeau fotografia pe un suport magnetic pe care să îl pună, apoi, unde doreau, ca să îl vadă cât mai des şi să le aducă aminte de momentul de pe 24 februarie 2015.

Între timp, dintr-un recipient în formă de inimă, un lichid roşu curgea, cu un anumit debit, într-un alt recipient şi cei care doreau să participe la acest inedit concurs trebuiau să ghicească în cât timp se va scurge tot lichidul.

Numele câştigătorului cinei romantice a fost extras din urnă, persoana care a câştigat acest premiu fiind Larisa Denisa Costea.

La celălalt concurs, Rareş Andrei Macavei a fost cel care a oferit cea mai apropiată estimare - 10 minute - a timpului în care se va scurge tot lichidul dintr-un recipient într-altul, timp care, până la urmă, a fost de 9 minute şi 26 de secunde. Pentru estimarea oferită, Rareş Macavei a primit în dar un tort.

Dar cum acest tip de manifestări merg bine mână în mână cu muzica, cei cărora le-a revenit sarcina să asigure fondul muzical al manifestării au fost tinerii turdeni de la trupa The Lads, cunoscuţi şi de la alte manifestări publice organizate la Turda.

dragobeteTsd3

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS