Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Cadouri de la PNL pentru cei mai cuminţi "spiridusi"

Diverse
Typography

Şi în acest an, Moş Nicolae a fost prezent la centrul de zi "Spiriduşii" de la Câmpia Turzii. La fel ca şi cu alte ocazii, Moşul a fost ajutat de organizaţia de femei a PNL din municipiu.

Dulciurile şi jucăriile au fost ambalate frumos în pungi şi oferite micuţilor care, când au auzit că vine Moşul, l-au aşteptat cântând despre drumul greu pe care Moş nicolae l-a parcurs ca să ajungă la ei, drum parcurs prin nămeţi pentru a putea ajunge la fetiţe şi băieţi.

Apariţia Moşului a fost o adevărată încântare pentru copiii de la centrul de zi "Spiriduşii" iar Moşul a avut răbdare cu fiecare să îi ia pe genunchi şi să îi asculte cum spun poezi sau cum cântă. Dar apariţia darurilor a distras atenţia micuţilor de la poezii sau cântecele, copiii fiind mult prea preocupaţi să verifice pacheţelele primite în dar. cu toate acestea, însă, şi-au făcut puţin timp să mai cânte, împreună, câte un cântecel pentru Moş.

"Organizaţia OFL Câmpia Turzii a înţeles, pentru al treilea an consecutiv, să aducă un zâmbet pe faţa copiilor defavorizaţi pe care îi avem în municipiul Câmpia Turzii", spunea preşedintele organizaţiei locale a PNL, Dorin Lojigan, care, totodată, a profitat de ocazie pentru a ura tuturor cetăţenilor municipiului "La mulţi ani!" şi "Sărbători fericite!".

În calitate de vicepreşedinte al OFL Câmpia Turzii, Maria Goga a urat tuturor un Crăciun fericit şi linişte în suflete, cu referire la acţiunea de pe 5 decembrie adăugând: "Ne bucurăm că am adus un zâmbet copiilor şi sperăm să putem face mult mai mult decât am făcut astăzi".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS