Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei, dupa votul din turul doi al prezidentialelor din 2014

Diverse
Typography

Cristian Matei este preşedinte al PSD Turda şi, nu de mult timp, consilier judeţean din partea PSD. Iată ce a declarat Cristian Matei la ieşirea de la urne:

"Am votat, ca şi data trecută, pentru o Românie unită, pentru o Românie în care să nu mai existe dezbinare politică, pentru o Românie în care tineretul să se dezvolte armonios, o Românie unde să fie locuri de muncă pentru tineret, o Românie în care persoanele mai în vârstă să aibă venituri mai substanţiale, în măsura în care se poate, o Românie în care să nu se mai taie pensii, să nu se mai taie salarii, să nu se mai taie indemnizaţii pentru handicap ş.a.m.d.. De aceea am votat cu un om care ştie să facă acest lucru, un om care a demonstrat că știe să facă acest lucru, un om care a scos România din recesiune, un om care a mărit PIB-ul, un om care este acceptat în toate cancelariile europene, un om care este pentru o Românie modernă, este tânăr şi avem convingerea că va face ceea ce trebuie.".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS