Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Tudor Stefanie, dupa votul din turul doi al prezidentialelor din 2014

Diverse
Typography

Tudor Ştefănie este primar al municipiului Turda, preşedinte PD-L Turda şi copreşedinte ACL Turda. Iată ce a declarat Tudor Ştefănie la ieşirea de la urne:

"Un vot normal pentru viitorul României, pentru viitorul românilor. Un vot normal pentru un președinte care știe ce să facă de aici înainte, astfel încât România să aibă nu numai prosperitate economico-socială și administrativă în interiorul țării, ci să primească o imagine așa cum și-o merită iar românii să fi apreciați după cum merită, în Europa și în toate țările lumii. Eu sper că de aici înainte România va avea progrese și prosperitate, în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită, iar viața economico-socială a României să se îmbunătățească. Un președinte care să fie al tuturor românilor și care să se preocupe pentru bunăstarea tuturor românilor. Doamne Ajută!".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS